HerbaD logó

Nyitóoldal » Vásárlási tudnivalók

Nyitóoldal » Vásárlási tudnivalók

Vásárlási tudnivalók

A legfontosabb tudnivalók a regisztrációról, a szállítási költségekről és a termékek visszavételéről, cseréjéről. Minden Herba-D termék megtalálható webáruházunkban, amelyek közül kényelmesen válogathatsz.

Hogyan tudsz vásárolni?

Mielőtt leadnád rendelésed, eldöntheted, hogy regisztrálsz, vagy regisztráció nélkül vásárolsz. A gyorsabb és kényelmesebb rendelés érdekében javasoljuk, hogy regisztrációval vásárolj, így visszatérve néhány kattintással tudsz rendelni, illetve törzsvásárlói kedvezményekben is részesülhetsz, de természetesen lehetőséget biztosítunk a regisztráció nélküli vásárlásra is. Regisztrációhoz kattints a felső menüsorban található felhasználó ikonra és válaszd a “Regisztrálok” gombot.

Regisztráláskor meg kell adnod a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat, kérjük nagyon figyelj, hogy helyesen add meg email címed, mert ezzel fogod tudni azonosítani magad és később is ezt használhatod a belépéshez. Ha korábban már felhasználtad email címed és nem tudsz belépni, akkor kérhetsz jelszóemlékeztetőt.

A regisztráció NEM jár vásárlási kötelezettséggel, bárki beléphet az oldalra, de a regisztráció még nem jelent automatikus vásárlási lehetőséget.

Nagykereskedelmi regisztráció esetén személyes konzultációt tartunk, amelyet nagykereskedelmi szerződéskötés követ. Ehhez további információért fordulj bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz az info@herbad.hu email címen vagy a megadott elérhetőségeink egyikén.

Mi a rendelés menete?

Webáruházunkban külön alkategóriában találhatók a vitaminok és étrendkiegészítők problémákra bontva, ezzel átláthatóbbá téve annak felépítését. A menüpontok segítségével a tájékozódás könnyebb és gyorsabb lesz számodra is.

Az áruházban található termékeknél megtalálható azok neve és ára, valamint az éppen aktuális akciók is. Ha a termék képére vagy nevére kattintasz, részletes információt találsz róla.

Lehetőség van a webáruházban keresni is, melyhez a kereső szó megadása után, a nagyító ikonra kell kattintanod, vagy az enter billentyűt lenyomnod. A rendszer automatikusan megjeleníti a találatokat.

A kosárba rakott termékeket a jobb oldalon található bevásárló kosár ikonra való kattintással ellenőrizheted. Ha a “Kosár megtekintése” gombra kattintasz, módosíthatod kosarad tartalmát és csökkentheted vagy növelheted a termékek számát. A kosár oldalon felhasználhatod kuponod, ha van. Kérjük ne feledd, hogy egy megrendelésben csak egyetlen kuponkódot használhatsz fel és figyelj arra, hogy a megadott feltételeket teljesítsd. (minimum rendelési összeg, minimum termékszám, akciós termékre vonatkozó szabályok, ingyenes szállítás határ, stb) Amennyiben a kuponok használhatával kapcsolatosan problémába ütköznél, keresd bizalommal ügyfélszolgálatunkat az info@herbad.hu email címen. Megrendelés folytatásához és a szállítási, valamint fizetési módok kiválasztásához kattints a “Megrendel” gombra.

Ha nem szeretnél változtatni kosarad tartalmán, egyből a “Pénztár” gombra is kattinthatsz, ahol azonnal leadhatod rendelésed.

A megrendelés időpontja

Adott termék megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelésed az áruházon keresztül leadtad és véglegesítetted.

Megrendelésed akkor vettük fel, ha e-mailben vagy telefonon kollégáink visszaigazolják azt. Az automata rendelés visszaigazoló email nem minősül rendelésfelvételnek!

Szállítás

Minden megrendelt terméket a Herba-D termékcsaládot forgalmazó és a Herbad.hu webáruházat üzemeltető Deko-Impex Kft. szerződéses futárszolgálata szállítja házhoz Magyarországon belül.

A szállítás ideje 1-3 munkanap a futárszolgálat telítettségétől függően. A megrendelt termékekre egységesen 1.490 forintos költséget számolunk fel. Amennyiben eléred a 20.000 forintos értékhatárt, megrendelésed szállítási díj nélkül kiszállítjuk!

A megrendelt termékek ellenértékét, valamint a szállítási költséget a pénztár oldalon megadott fizetési módokkal egyenlítheteted ki. Jelenleg választhatod a legbiztonságosabb, azonnali online bankkártyás fizetést, mellyel akár 1 munkanap alatt átadjuk a futárszolgálatnak rendelésed. Ezen kívül lehetőséged van utánvéttel fizetni a futárnak a rendelés átvételekor, vagy előreutalással fizetni a rendelés leadását követően.

Banki utalás esetén a megrendeléskor küldött számlán található bankszámlaszámra kell elutalnod a vásárlás összegét, egyéb költség téged már nem terhel. Kérjük, hogy a rendelésszámot tüntesd fel a közleményben a gyorsabb ügyintézés érdekében. Amennyiben ezt elmulasztod, a szállítási idő jelentősen meghosszabodhat! (A bankok nyitva tartását érdemes figyelembe venni, mert ez befolyásolhatja a szállítási határidőt is)

Elállás joga, áru cseréje és visszavétele

Ha rendelésed véletlenül vagy tévedésből adtad le, a szállítás előtt minden következmény nélkül lemondhatod. Kérjük, hogy ilyen esetben a gyorsabb ügyintézés érdekében a +36-20/421-4242 telefonszámon hívj minket!

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján, illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozat-minta felhasználásával gyakorolhatja.

Az eladó szavatossági felelősségére a Ptk-ban, a 151/2003. (IX. 22.) korm. rendeletben, a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben és a 72/2005. (IV. 21.) korm. rendeletben foglaltak az irányadók. További részleteket az ÁSZF menüpontban olvashatsz.

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem érzékelsz változást az állapotodban, a termék árát szó nélkül visszatérítjük. Mi nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni. Amint a termék beérkezik hozzánk, a lehető leghamarabb, de maximum 14 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát az általad megadott bankszámla számra.

Fogyasztóvédelem

A fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályok és információk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (www.nfh.hu) honlapján elérhetők.

Az itt nem szabályozott kérdésekben a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.S.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A Herba-D webáruházában leadott rendelések a szerződésben leírt feltételek szerint kerülnek kiszállításra. Felhívjuk figyelmed, hogy a megrendelés leadása fizetési kötelezettséggel jár!

Cégadatok

Amennyiben elakadnál a regisztráció vagy a vásárlás folyamatával, kérjük keress minket megadott elérhetőségeink egyikén!

[]