Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Herba-D törzsvásárlói rendszer

Mi, a Herba-D-nél mindig a Te érdekeidet nézzük! Amellett, hogy termékeink csak természetes hatóanyagokat használunk, hozzáadott adalékanyagok nélkül, szeretnénk még többet adni. Éppen ezért találtuk ki törzsvásárlói rendszerünket, amellyel az olyan egészségüket fontosnak tartó tudatos vásárlóknak szeretnénk kedvezni, amilyen Te is vagy!

Miért éri meg törzsvásárlónak lenni?

Azért, hogy igazságosak legyünk, törzsvásárlói sávokat határoztunk meg. Így mindenki a saját és családja igényei alapján használhatja ki kedvezményeinket. De mik ezek a kedvezmények?

SILVER

50.000 Ft-tól

-3%

GOLD

100.000 Ft-tól

-6%

DIAMOND

150.000 Ft-tól

-10%

Tehát nincs más dolgod, mint elkölteni összesen, akár több részletben is a fenti összegeket. Ameint elérted 50.000 forintos rendelési összeget, a következő rendelésedből már automatikusan 3% kedvezményt biztosítunk, ha ezután eléred a 100.000 forintot összesített rendelési értékben, akkor 6% kedvezménnyel vásárolhatsz automatikusan, végül a Diamond szinthez 150.000 forint értékben kell vásárolnod összesítve és attól a pillanattól kezdve már leghűségesebb törzsvásárlóink között tudhatunk és minden vásárlásodból 10% kedvezményt adunk számodra.

Hogyan lehetek én is törzsvásárló?

Regisztrálj webáruházunkban, vásárolj magadnak, az egész családnak, barátaidnak és az összesített rendelési összeget figyelembe véve automatikusan áthelyezünk SILVER, GOLD vagy DIAMOND törzsvásárlóink közé.

Mit kell tudni a törzsvásárlói rendszerről?

  • A rendelési értékeid összeadódnak, nem vesznek el. Akár több hónap is eltelhet két vásárlásod között.
  • Amennyiben rendelésed nem veszed át, vagy visszaküldöd a rendelés összegét levonjuk az összesített rendelések közül.
  • A megszerzett kedvezményszintet nem veszíted el, megbecsüljük törzsvásárlóinkat.
  • A kedvezményes termékek árából is megkapod a törzsvásárlói kedvezményed.
  • Amennyiben visszaélést tapasztalunk, akár visszavonhatatlanul ki is zárhatunk törzsvásárlói rendszerünkből függetlenül a szintedtől.

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!