Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Patkónyelv gomba: a rákellenes gyógygomba

2023.02.27 09:30

A Patkónyelv gomba a hagyományos kínai orvoslás egyik legkiemelkedőbb elemének számít!

Szeretnéd megtudni miért?

Olvass tovább!

Patkónyelv gomba: a rákellenes gyógygomba

A Patkónyelv gomba egy nagyon ritka gombának számít éppen ezért értéke felbecsülhetetlen. 38 olyan értékes hatóanyagot tartalmaz, amelyek egészségvédő hatással bírnak.

Olyan poliszacharid-fehérjéket tartalmaz, amelyek támogatják az immunvédekezést, mivel közvetlenül serkentik az immunsejtek működését.

Májvédő, vírusellenes, baktériumellenes, fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, allergiás tüneteket és ízületi gyulladást enyhítő hatással bírnak.

Közvetlen vércukorcsökkentő hatása ugyan nincs, de olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek védik a sejteket a magas vércukorszint okozta károsodásoktól.

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően támogatja a szervezet oxidatív stressz elleni védekezését és csökkenti a sejtmutációk (rákos megbetegedések) kialakulásának gyakoriságát is.

A patkónyelv gomba az egyik leghatásosabb természetes rákellenes gyógymódok közé sorolható.

A világ legkiemelkedőbb rákkutató intézete a Memorial Sloan Kettering Cancer Center (New York) vizsgálta a patkónyelv gomba tumor ellenes hatásait. Kutatásuk során a patkónyelv gomba szedésével összefüggésbe hozták a spontán tumor regressziót. Arról számoltak be, hogy a gomba egy összetett tumor ellenes hatással bír, ugyanis a tumor sejteket „öngyilkosságra kényszeríti”. Ennek oka, hogy a patkónyelv gomba gátolja a tumor sejtek vérellátását, így megakadályozva azok terjedését. Továbbá fokozzák az immunsejtek tumor ellenes aktivitását is.

Tumorzsugorodást elsősorban prosztata-, tüdő-, fej- és májtumorok esetében figyeltek meg.

Egyéb laboratóriumi és állatkísérletek során idegrendszeri, szájüregi és bőr ráksejtek visszahúzódásáról számoltak be.

Ha érdekel egy Patkónyelv gombát tartalmazó étrend-kiegészítő KATTINTS IDE!

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!