Barion Pixel
HerbaD logó
Nyitóoldal » Termékek » Alfa-liponsav

Nyitóoldal » Termékek » Alfa-liponsav

Alfa-Liponsav – az antioxidánsok csillaga

Állandó fáradtság? Gyakori szomjúságérzet? Lassan gyógyuló sebek?

Ne hagyd, hogy a magas vércukorszint irányítsa életed! Kezeld vércukorszinted természetes hatóanyagok segítségével!

1 olyan gyógynövény, ami elősegíti az egészséges vércukorszint kialakítását!

Vércukorszint csökkentésre fel!

Alfa-Liponsav prebiotikum

Alfa-Liponsav – az antioxidánsok csillaga

Állandó fáradtság? Gyakori szomjúságérzet? Lassan gyógyuló sebek?

Ne hagyd, hogy a magas vércukorszint irányítsa életed! Kezeld vércukorszinted természetes hatóanyagok segítségével!

1 olyan gyógynövény, ami elősegíti az egészséges vércukorszint kialakítását!

Vércukorszint csökkentésre fel!

OGYÉI - Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet

OGYÉI

Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetnél a jogszabályi előírásoknak megfelelően bejelentett étrend-kiegészítő készítmények.

ISO 9001 minősítés

ISO 9001 minősítés

Minőségirányítási rendszer. Szabályozott, felügyelt és folyamatosan fejlesztett rendszer.

HACCP tanúsítvány

HACCP tanúsítvány

Nemzetközileg elismert élelmiszer-biztonsági és termékminőségi tanúsítvány.

GMP minősítés
GMO mentes
Gluténmentes
Laktózmentes
PALEO termék
placeholder
Tartósítószer mentes
Tejmentes
Cukormentes
placeholder

Gyógynövények

1 gyógynövény a magas vércukorszint kezeléséhez

Az alfa-liponsav egy olyan gyógynövény, ami elősegíti az egészséges vércukorszint kialakítását. Az Alfa-liponsav és inulin kettőse egyedülálló kombináció, ami természetes támogatást nyújt a vércukorszint szabályozásában és elősegíti az egészséges bélflóra fenntartását.

Kinek ajánljuk

4 leggyakoribb probléma, amire az Alfa-liponsav megoldást nyújt

Az egészséges életmód és a megfelelő táplálkozás fontossága napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap. Különösen azok számára, akik a vércukorszintjük szabályozásával küzdenek, elengedhetetlen olyan természetes megoldások keresése, amelyek hatékonyan segíthetnek.

Antioxidáns - zöldség, gyümölcs

Antioxidáns hatás

Stabil vércukorszint

Vércukorszint csökkentő hatás

Emésztés

Támogatja az emésztést

Gyulladáscsökkentő hatás

Gyulladáscsökkentő hatás

Antioxidáns - zöldség, gyümölcs

Antioxidáns hatás

Stabil vércukorszint

Vércukorszint csökkentő hatás

Emésztés

Támogatja az emésztést

Gyulladáscsökkentő hatás

Gyulladáscsökkentő hatás

Az Alfa-liponsav hatékonysága más piaci termékekkel és gyógymódokkal szemben

Összehasonlító elemzés, amely megmutatja, hogy az Alfa-liponsav hogyan fejti ki jótékony hatását szervezetünkre más termékekkel szemben

Az alfa-liponsav és inulin együttes jótékony hatása szervezetünkre nézve igen kiemelkedő  nem csak a magas minőségű, természetes összetevőinek köszönhetően, hanem az általa nyújtott egyedülálló előnyök révén is. Az alábbi összehasonlító elemzésünkben részletesen bemutatjuk, mi teszi az alfa-liponsav és inulin párosát különlegessé, és hogy hogyan képes megkülönböztetni magát a versenytársaitól a piac egyre zsúfoltabb mezőnyében. 

 • Alfa-liponsav és inulin 97% 97%
 • Metformin 90% 90%
 • Fahéj 87% 87%
Hidden
HIdden with custom CSS
Alfa-liponsav és inulin

Hatóanyagok

Az alfa-liponsav egy erős antioxidáns, amely segíti az inzulinérzékenységet és a glükóz hasznosítását. Az inulin, amely gyakran társul az ALA-hoz, prebiotikumként működik, támogatva a bélflóra egészségét.

Előnyök

Az ALA antioxidáns hatása segít csökkenteni az oxidatív stresszt, ami fontos a krónikus betegségek megelőzésében. Emellett növeli az inzulinérzékenységet, ami javítja a vércukorszint szabályozását.

Mellékhatások 

Az ALA általában jól tolerálható, ritkán okoz gyomor-bélrendszeri zavarokat vagy allergiás reakciókat.

Költséghatékonyság

Az alfa-liponsav mérsékelt költséggel jár, és hosszú távon is fenntartható étrend-kiegészítő.

Metformin

Hatóanyagok

A metformin a biguanid osztályú gyógyszerek közé tartozik, amelyek csökkentik a máj glükóztermelését és növelik az inzulinérzékenységet.

Előnyök

A metformin hatékonyan csökkenti a vércukorszintet, különösen a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedők számára. Hosszú távon is biztonságos és hatékony, ha orvosi felügyelet mellett alkalmazzák.

Mellékhatások

A metformin szedése gyomor-bélrendszeri zavarokat okozhat, mint például hasmenés és hányinger. Ritkán súlyos mellékhatások, mint a laktát acidózis is előfordulhatnak.

Költséghatékonyság

A metformin általában alacsony költségű gyógyszer, amely hosszú távon is hatékony, de folyamatos orvosi felügyelet szükséges a szedése mellett.

Fahéj

Hatóanyagok

A fahéj kivonat polifenolokat és cinnamaldehidet tartalmaz, amelyek antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek.

Előnyök

A fahéj természetes módon növeli az inzulinérzékenységet és elősegíti a glükóz hasznosítását. Antioxidáns tulajdonságai segíthetnek a gyulladás csökkentésében és az oxidatív stressz mérséklésében.

Mellékhatások

A fahéj ritkán okoz allergiás reakciókat, de nagy dózisban fogyasztva vérhígító hatása lehet, ami óvatosságot igényel bizonyos egyéneknél.

Költséghatékonyság

A fahéj alacsony költségű és széles körben elérhető természetes megoldás, bár hatékonysága egyénenként változó lehet.

Termék előnyök

8 ok, amiért vásárlóink az Alfa-liponsav étrend-kiegészítő termékünket választják más a piacon elérhető termékekkel szemben

Az alfa-liponsav és az inulin együttes alkalmazása több szempontból is előnyös. Először is, mindkét összetevő hatékonyan hozzájárul a vércukorszint szabályozásához, de különböző mechanizmusok révén.

100%-ban természetes összetevők

A Herba-D étrend-kiegészítők tisztán növényi alapú vagy más a természetben előforduló összetevőket tartalmaznak, biztosítva a vegyszerek és mesterséges adalékanyagok nélküli kezelést.

Megbízható márka

A Herba-D hosszú távú hírneve és elkötelezettsége a minőség mellett, bizalmat kelt a vásárlókban.

Antioxidáns hatás

Az alfa-liponsav (ALA) egy erős antioxidáns, amely természetesen előfordul a szervezetben és bizonyos élelmiszerekben. Az ALA különleges tulajdonsága, hogy mind vízben, mind zsírban oldódik, így képes a sejtek minden részében kifejteni jótékony hatását.

Pozitív vásárlói visszajelzések

Számos elégedett ügyfél osztja meg pozitív tapasztalatait, ami megerősíti a termék hatékonyságát.

Vércukorszint csökkentő hatás

Az ALA egyik legfontosabb szerepe a vércukorszint szabályozásában van. Segít a glükóz hasznosításában és növeli az inzulinérzékenységet, ami különösen fontos a cukorbetegség megelőzésében és kezelésében.

Kivételes ár-érték arány

Az Alfa-liponsav a piacon elérhető legjobb minőségű természetes összetevőkből készült, így garantálva, hogy a legjobbat kapd megfizethető áron, ami tükrözi az igazi értéket, nem csak az olcsóságot.

Támogatja az emésztést

Az inulin prebiotikumként működik, vagyis táplálékul szolgál a jótékony bélbaktériumok számára, elősegítve azok növekedését és aktivitását.

Gyulladáscsökkentő hatás

A kutatók azt találták, hogy az ALA csökkenti a gyulladásos markerek szintjét és javítja az általános gyulladásos állapotokat, ami különösen előnyös lehet krónikus gyulladásos betegségekben szenvedők számára.

Kovács Géza idézet

Garancia az alapítótól

Kedves Barátom!

Szeretnék megosztani Veled egy személyes történetet és ígéretet a Herba-D termékekkel, különösen az Alfa-liponsav étrend-kiegészítőnkkel kapcsolatban.

Mióta megalapítottam a Herba-D-t, az volt a célom, hogy olyan termékeket kínáljak, amelyek valóban segítenek az embereknek. Az alfa-liponsav étrend-kiegészítőnk fejlesztése során különös figyelmet fordítottam arra, hogy csakis 100% természetes összetevőket használjunk. Az egészség a legfontosabb értékünk, ezért minden egyes termékünk – így az alfa-liponsav kiegészítő is – gondos tesztelésen és ellenőrzésen megy keresztül.

Büszkén mondhatom, hogy az Alfa-liponsav étrend-kiegészítőt nemcsak én, de a családom is rendszeresen használja. Feleségem és gyermekeim is bizalommal fordulnak ehhez a termékhez, mert tudják, hogy megbízható és hatékony. Számomra nincs fontosabb visszajelzés annál, mint amit a saját családom ad, és örömmel osztom meg Veled is ezt a bizalmat.

Az Alfa-liponsav segíthet a vércukorszint szabályozásában és az általános egészség javításában. Ezen kívül gyomorkímélő összetevőinek köszönhetően nem okoz kellemetlenségeket, így minden nap nyugodtan szedhető. Hiszem, hogy ez a termék valódi különbséget hozhat a Te életedbe is.

Bízz bennem, bízz a Herba-D termékeiben. Garanciát vállalok arra, hogy az Alfa-liponsav étrend-kiegészítőnk megfelel a legmagasabb minőségi elvárásoknak, és segíthet Neked elérni egy egészségesebb életet.

Köszönöm, hogy minket választottál!

Kovács Géza
Herba-D Alapító és tulajdonos

A Herba-D-nél hiszünk az átláthatóságban és az őszinteségben

Tudjuk, hogy a te egészséged és bizalmad a legfontosabb számunkra, ezért döntöttünk úgy, hogy a címkén apróbetűvel szereplő összetevőket és leírásokat felnagyítva is megjelenítjük, biztosítva, hogy minden vásárlónk teljes képet kapjon termékünkről.

Nálunk nincs rejtenivaló, csak tiszta és természetes összetevők, melyek elősegítik az egészséges vércukorszint kialakítását.

Alfa-liponsav címke
Tudományos kutatás

Tudományos megvilágításban az Alfa-liponsav egészségügyi előnyei

Az alfa-liponsav (ALA) hatékonyságáról számos tanulmány és kutatás született, amelyek bizonyítják annak jótékony hatásait az emberi szervezetre és egészségre. Az alábbiakban néhány jelentős tanulmányt és azok eredményeit, valamint a felhasználói visszajelzéseket ismertetem.

Tanulmányok és Kutatási Eredmények

 1. Diabéteszes neuropátia kezelése:
  • Tanulmány: Egy randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollált vizsgálatot végeztek Németországban, amelyben az alfa-liponsav hatékonyságát vizsgálták a diabéteszes neuropátia kezelésében.
  • Eredmények: A kutatás eredményei azt mutatták, hogy az ALA szignifikánsan csökkentette a neuropátiás tüneteket, például a fájdalmat, a zsibbadást és a bizsergést a placebóhoz képest .
 2. Antioxidáns tulajdonságok:
  • Tanulmány: A “Free Radical Biology and Medicine” című folyóiratban publikált tanulmányban az alfa-liponsav antioxidáns hatását vizsgálták.
  • Eredmények: A tanulmány megállapította, hogy az ALA hatékonyan csökkenti az oxidatív stresszt azáltal, hogy újrahasznosítja más antioxidánsokat, mint például a C-vitamint és az E-vitamint, valamint növeli a glutation szintjét a szervezetben .
 3. Vércukorszint szabályozása:
  • Tanulmány: Egy 2006-os, a “Diabetes Care” folyóiratban megjelent tanulmányban az ALA hatását vizsgálták a vércukorszint szabályozására.
  • Eredmények: A kutatás eredményei szerint az alfa-liponsav növelte az inzulinérzékenységet és javította a glükózfelvételt a sejtekben, ami hozzájárult a vércukorszint jobb szabályozásához a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő betegek esetében .
 4. Gyulladáscsökkentő hatások:
  • Tanulmány: A “Journal of Inflammation” folyóiratban megjelent tanulmány az alfa-liponsav gyulladáscsökkentő tulajdonságait vizsgálta.
  • Eredmények: A kutatók azt találták, hogy az ALA csökkenti a gyulladásos markerek szintjét és javítja az általános gyulladásos állapotokat, ami különösen előnyös lehet krónikus gyulladásos betegségekben szenvedők számára .
 5. Kognitív funkciók javítása:
  • Tanulmány: Egy 2012-ben a “Neurochemical Research ” folyóiratban publikált tanulmány az alfa-liponsav hatását vizsgálta az agyműködésre és a kognitív funkciókra.
  • Eredmények: A kutatás eredményei szerint az ALA javítja a kognitív funkciókat és védi az agysejteket az oxidatív károsodástól, ami potenciálisan hasznos lehet neurodegeneratív betegségek kezelésében .

Gyakran ismételt kérdések

Gyakran ismételt kérdések az Alfa-liponsav termék kapcsán, amit vásárlóink kérdeztek

Hidden

Hidden by CSS

Mi az alfa-liponsav és milyen előnyei vannak?

Az alfa-liponsav (ALA) egy erős antioxidáns, amely segít növelni az inzulinérzékenységet, elősegíti a glükóz hasznosítását és csökkenti az oxidatív stresszt. Ez különösen fontos a vércukorszint szabályozásában és a cukorbetegség megelőzésében és kezelésében.

Mi az inulin és hogyan működik?

Az inulin egy természetes rost, amely prebiotikumként működik, táplálékul szolgálva a jótékony bélbaktériumok számára. Lassítja a szénhidrátok felszívódását, elősegíti a vércukorszint stabilizálását és támogatja az emésztőrendszer egészségét.

Hogyan hat együtt az alfa-liponsav és az inulin a vércukorszint szabályozásában?

Az alfa-liponsav növeli az inzulinérzékenységet és antioxidáns védelmet nyújt, míg az inulin lassítja a szénhidrátok felszívódását és támogatja a bélflórát. Együttes hatásuk holisztikus megközelítést kínál a vércukorszint szabályozására és az egész szervezet egészségének támogatására.

Hogyan kell szedni a Herba-D Alfa-liponsav terméket?

A Herba-D Alfa-liponsav terméke ajánlott napi adagja egy kapszula, amelyet lehetőleg étkezés előtt kell bevenni. A pontos adagolás és használati utasítás a termék csomagolásán található.

Vannak-e mellékhatásai az alfa-liponsavnak vagy az inulinnak?

Az alfa-liponsav és az inulin általában biztonságosak és jól tolerálhatóak. Azonban, mint minden étrend-kiegészítő esetében, előfordulhatnak egyéni érzékenységek vagy mellékhatások, például gyomor-bélrendszeri zavarok. Ha bármilyen kellemetlenséget tapasztalsz, fordulj orvoshoz.

Kiknek ajánlott az alfa-liponsav és inulin szedése?

Az alfa-liponsav és inulin különösen hasznos lehet azok számára, akik vércukorszintjük szabályozására törekszenek, például cukorbetegek vagy inzulinrezisztenciával küzdők. Emellett bárki számára ajánlott, aki természetes módon szeretné támogatni egészségét és emésztőrendszerét.

Biztonságos-e hosszú távon szedni az alfa-liponsavat és az inulint?

Igen, az alfa-liponsav és az inulin hosszú távú szedése általában biztonságos, különösen, ha az ajánlott adagolást követed. Mindig konzultálj orvosoddal, ha hosszú távon kívánsz étrend-kiegészítőt szedni.

Rendelési lehetőségek

Válaszd a számodra legjobb ár-érték arányt

Három árkategóriát alakítottunk ki, hogy te is megtalálhasd a számodra legideálisabb csomagot.
Mennyiségi kedvezmények elérhetők!
Alfa-Liponsav prebiotikum - 1 db

Starter

30 NAPI ADAG

Original price was: 5 739 Ft.Current price is: 4 990 Ft.

749 Ft megtakarítás

60 napos visszafizetési garancia - Herba-D
Barion fizetés: Mastercard. Maestrocard, VISA, Apple Pay, Google Pay
Alfa-Liponsav prebiotikum - 3 db

Családi

90 NAPI ADAG

17217 Ft 14490 Ft

2727 Ft megtakarítás

60 napos visszafizetési garancia - Herba-D
Barion fizetés: Mastercard. Maestrocard, VISA, Apple Pay, Google Pay
Alfa-Liponsav prebiotikum - 2 db

Rendszeres

60 NAPI ADAG

11478 Ft 9780 Ft

1698 Ft megtakarítás

60 napos visszafizetési garancia - Herba-D
Barion fizetés: Mastercard. Maestrocard, VISA, Apple Pay, Google Pay
Alfa-Liponsav prebiotikum - 1 db

Starter – 1db

30 NAPI ADAG

Original price was: 5 739 Ft.Current price is: 4 990 Ft.

749 Ft megtakarítás

Alfa-Liponsav prebiotikum - 2 db

Rendszeres – 2db

60 NAPI ADAG

11478 Ft 9780 Ft

1698 Ft megtakarítás

Alfa-Liponsav prebiotikum - 3 db

Családi – 3db

90 NAPI ADAG

17217 Ft 14490 Ft

2727 Ft megtakarítás

Barion fizetés: Mastercard. Maestrocard, VISA, Apple Pay, Google Pay
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

Tudományos referenciák

Packer, L., Witt, E. H., & Tritschler, H. J. (1995). Alpha-lipoic acid as a biological antioxidant. Free Radical Biology and Medicine, 19(2), 227-250.

Ziegler, D., Ametov, A., Barinov, A., Dyck, P. J., Gurieva, I., Low, P. A., … & Samigullin, R. (2006). Oral treatment with alpha-lipoic acid improves symptomatic diabetic polyneuropathy: the SYDNEY 2 trial. Diabetes Care, 29(11), 2365-2370.

Saliou, C., Rimbach, G., & Packer, L. (2001). Is alpha-lipoic acid a scavenger of reactive oxygen species in vivo? Evidence for its initiation of stress signaling pathways that promote endogenous antioxidant capacity. IUBMB Life, 52(3‐5), 247-248.

Guess, N. D., Dornhorst, A., Oliver, N., Bell, J. D., Thomas, E. L., & Frost, G. S. (2016). A randomized controlled trial: the effect of inulin on weight management and ectopic fat in subjects with prediabetes. Nutrition & Metabolism, 13(1), 67.

% Akció!

Original price was: 5 739 Ft.Current price is: 4 990 Ft.

Készleten (utánrendelhető)

Mennyiség Ár
2 db 4 890 Ft
>3 db 4 830 Ft
17 kreditpont
MPN: DI0202
Mennyiségi kedvezmények elérhetők!
Cikkszám: ALFLPNSV Kategória:

Az Alfa-liponsav és inulin kettőse egyedülálló kombináció, ami természetes támogatást nyújt a vércukorszint szabályozásában és elősegíti az egészséges bélflóra fenntartását. Egyszerű és hatékony megoldás mindazok számára, akik a legjobbat keresik természetes kiegészítők terén.

Termék adatok

OGYÉI notifikációs szám: 32470/2023

1 napi adag (1 kapszula) hatóanyaga (mg)

 • Alfa-liponsav: 300 mg
 • Inulin (prebiotikum): 150 mg

Pontosan annyi hatóanyagot tartalmaz, amennyire a szervezetednek szüksége van.

Felhasználási javaslat:

Vegyen be naponta 1 kapszulát étkezés közben. Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.

Tárolás:

Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Original price was: 5 739 Ft.Current price is: 4 990 Ft.

Az Alfa-liponsav és inulin kettőse egyedülálló kombináció, ami természetes támogatást nyújt a vércukorszint szabályozásában és elősegíti az egészséges bélflóra fenntartását. Egyszerű és hatékony megoldás mindazok számára, akik a legjobbat keresik természetes kiegészítők terén.

Készleten (utánrendelhető)

Mennyiség Ár
2 db 4 890 Ft
>3 db 4 830 Ft
17 kreditpont
MPN: DI0202
Mennyiségi kedvezmények elérhetők!
Cikkszám: ALFLPNSV Kategória:

További információk

Tömeg 31 g
Hatóanyagok, összetevők

alfa-liponsav, antioxidáns, inulin

Kiváltó hatás

antioxidáns, bérsejtek védelme, energizáló, idegvédő, vércukorszint csökkentő hatás

Tömeg

33g/db

Jogi nyilatkozat

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Deko-Impex Kft, mint a Herba-D termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.

0
  0
  Kosaram
  Üress a kosaradVissza a termékekhez
  []