Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Q10, szíved legnagyobb támogatója!

2022.06.23 08:00

A Q10 nélkülözhetetlen a szervezet egészséges működéséhez!

Az életkor előrehaladtával pedig csökken a Q10 mennyisége a szervezetben.

Mit lehet tenni ezellen?

Q10, szíved legnagyobb támogatója!

Mi is az a Q10 valójában?

A Q10 egy vitaminszerű anyag, amely rendkívül fontos szerepet tölt be sejtjeink energiatermelési folyamataiban. Mivel a szervezetünk által termelt Q10, 30-35 éves korunkra jelentősen lecsökken, így ezt pótolnunk kell!

Milyen fontos szerepet tölt be az emberi szervezetben?

A Q10 részt vesz a sejtek energiatermelő- és anyagcsere folyamataiban. Illetve a komoly igénybevételnek kitett izmok energiaellátásában, mint például a szívizom.

Javítja a szív pumpafunkcióját, ezáltal fokozva a szívizom összehúzódásának erejét, ami a szívritmus egészségéhez járul hozzá. Így tehát a Q10 képes csökkenteni a szívinfarktus kialakulásának kockázatát. Emiatt a hatása miatt képes csökkenteni a krónikus szívelégtelenség tüneteit is.

A Q10 nagyon erős antioxidáns hatással bír. Így képes csökkenteni az LDL-koleszterin oxidációját, semlegesíti a szabadgyököket, ezáltal csökkenti az érelmeszesedés kialakulásának kockázatát. Védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Ez a fajta stressz felelős a sejtek öregedéséért. Illetve, antioxidáns hatása miatt támogatja az immunsejtek működését is.

A cukorbetegek állapotát is képes javítani, mivel hozzájárul a cukorkontrollhoz. Tanulmány során bizonyították, hogy a Q10 csökkenti a 2-es típusú cukorbetegek esetében a vércukorszint szabályozásáért felelős hemoglobint.

A migrénben szenvedőknek is segíthet! A Q10 ugyan nem csökkenti a migrén súlyosságát, viszont szedése csökkenti a rohamok számát illetve lerövidíti azok időtartamát is.

De mit okoz a hiánya?

Enyhébb esetekben krónikus fáradtságérzet, súlyosabb esetekben pedig szív- és keringési rendellenességek kialakulásának okozója lehet.

A Q10 tehát azért fontos, mert hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, és elősegítheti a normális vérnyomás kialakítását.

Kerüld el a krónikus fáradtságot és töltsd fel sejtjeidet energiával!

Segíts szívednek, szedj Q10-et!

KATTINTS IDE, ha szeretnéd támogatni szíved egészségét Q10-el!

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!