Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Ízület Komplex csomag

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (2 vélemény)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
ürmös jános
2022.01.10
Ezek a termékek nagyon jók. Persze most mondhatnám , hogy az emberek jobb êletforma létért ólcsobban kellene adni . Percse minden csak relatív. De jó válogatott Ízületi gyulladásra nagyon is persze alkalmas . Amik benne vamnak még a Maják is alkalmazták külömböző betegségekre. Igen az Asztékok , Maják voltak a legtisztább , legfejlettebb népcsopórt ebben a kulturában . Káoánok őserdeji fajok beduin törzscsoportok ők már az Inkáktól tanultak már ők is tudtak át a fent maradt todománynak amit lejegyzeteltek ., barlang rajzok is rengeteg orvostudományok asztalára kerültek. És amiről még nem tudúnk.
Ürmös János dr.
Képek:
Ízület Komplex csomag
Ízület Komplex csomag
Ízület Komplex csomag
ÜRMÖS JÁNOS
2022.01.10
Már a Kínaiak 10.000 évvel ezelőtt használták , Ábrahám pl kurkumával egész lepedőt át itatták , becsavarták 1.óra hosszáig. Közben már akkor csavárták ki belőle a levet jótékony orvoslásért .
Indiaiak, Ale Vera Gélt használták jó pár ezer évvel. Arabok Kóser ): ott is a Kurkumát - Aloe Vera Gélt , Köménymagot , napraforgó olajat sajtólták és aktívan gyógyítottak ezekkel a Földi Ajándékokkal. De még rengeteg olyan növényi olajok, mostmár kapszulás gyógyszerkiegészítőket használják de ha itthon is szétnéznek a lábúnk alatt is értékes bfüvek vannak ,Laboratúriumi vizsgálatok alá fogják támasztani ,hogy mit miket rejt önmagában pl egyszerű körömvirág , ürömfű, datoja , banán, egyszeeű sananyú káposzták , nem tudom felsorólni mi mindenbe van jótékony hatás , fűben , fában , vízben levegőben , oxidánsok sok sok keveréke ezeknek a rengetegségnek kiaknázatlan tudomány keveset tud mini akkor a 10 .000 évvel ezelőtti órvoslások. Bár nem ismerik el rengeteg Órszágban , hogy mivé fejlődnénk az emberiség ha nyitottak lennénk ezekre a kérdésekre. De már most mindenki tudja aki egy kicsit felvilágolúltabbak, hogy a gyógyszer a legdrágább ezen a Földön
Dollár trilliók / óránkénti anyagiak beszedése. A gy9g,szerek meg ölnek bennünket vagy így vagy úgy .Kivan ez találva . Nóál ember már tudja hogyan méregtelenítse magát Növényi kivonatokkal. Mindent kihajt az emberből. Ezt év ezredekkel ezelőtt is tudták alkalmazi . Méregtelenítés az egész életed titka . Bélrendszernek komoly előnye van azokkal szemben akik ezt nem csinálják. Ne csak kívül legyünk tiszták , hanem belül .legtisztábmak kell lenned. Bél falakra rá rakodik a Bél sár s egyre bastagabban vastagabban , és szorong , puffad, , széklete 1 héten 1x létezik. A bélei mondják meg leginkább , hogy az ember meddig él. A sok rossz anyagok felgyülemlenek , és , megtámadja a legfontosabb szerveinket. Egyszer csak elhalálozik. Miben is ? Bonc mester azt írja rá a kartonjára szív elégtelenségben meghalt
Ezeknek soha mem járnak utánna . Pedig ban rá pontos Diagnosztika . Bélcsavaradás , vagy emésztési prbolámák léptek fel és gyors leforgás alatt a bélrendszere mem bírta tovább , mert esetleg kipukkant a Bél ,ahol nem kellene v, egyből a vér áramba tódul és vérmérgezésbe meg hal az illető . Beleinkel sokkal jobban kell törődnűnk mint még soha nem tette . Mindent a bél rendszer határoz meg bennünket . jasmenés = Tisztulás ! De ami kimegy azt azonnal pótólni kell !!! .cink, aminósavak, , D vitamin, C.vitamin külböző sok vitaminkal kell pótolni , mert sok ásványi anyagot is ki küld az ember a haenéssel. De logikus nem ? Meg ennyit a szervezetünk termel .

Képek:
Ízület Komplex csomag
Ízület Komplex csomag
Ízület Komplex csomag
Vélemény írása a termékről
Kötelező kitölteni!
Értékelés:
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Nem fogadtad el az Adatkezelési tájékoztatót!
Vissza