Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Rólunk

Jól figyelj, mert most eláruljuk a titkos receptet, amivel a legtöbbet teheted a testedért, lelkedért, magadért:

Napi 30 perc séta. Pozitív gondolkodás. Tápanyagdús ételek.

És hogy hogyan jön a Herba-D Termékcsalád a képbe?

Sajnos az elmúlt 20 évben a zöldségek, gyümölcsök tápanyagtartalma drasztikusan csökkent. Egy svájci kutatás szerint 1985-ben egy átlagos banán B6-vitamin tartalma 330 mg volt. 2002-re ez 18 mg-ra csökkent.  Nem egyedüli eset, a brokkoli kalcium tartalma hasonlóan hajmeresztő mértékben, 103 mg-ról 28 mg-ra esett. És a kutatás szerint a tendencia azonos minden egyes vizsgált zöldségnél, gyümölcsnél és azok tápanyagtartalmánál.

Nagyon fontos az egészséges, minél természetesebb, minél kevesebb feldolgozáson átesett ételek fogyasztása. De ma már ez sajnos nem elég. Szükség van a vitaminok és ásványi anyagok pótlására. Mi, a Herba-D-nél nem ismerünk kompromisszumot. Addig kutatunk, míg felleljük a legjobban felszívódó, legnagyobb arányban hasznosuló változatait az egyes tápanyagoknak, legyen az kalcium, magnézium vagy D3-vitamin. Ez a Herba-D Termékcsalád egyik ága.

Rólunk

A másik ága pedig az olyan gyógynövény komplexek megalkotása, melyek a Magyarországon legsűrűbben előforduló egészségügyi kihívásokat veszik célba. A Herba-D webáruházban rákereshetsz a saját testi-lelki problémádra és mi felkínáljuk az alapos kutatómunka után kidolgozott, legütősebb gyógynövény kombinációinkat. Minden étrend-kiegészítőnk kizárólag színtiszta, természetes összetevőkből készült, a legmagasabb lehetséges hatóanyag-tartalommal és még a felszívódás tökéletesítésére is gondoltunk.

Láthatod mennyi kutatás, odafigyelés, alaposság áll minden termékünk kifejlesztése mögött. A Herba-D termékei nem a legolcsóbbak a piacon. Cserébe viszont tele vannak hatóanyaggal, így több eséllyel hoznak változást az állapotodban, mint a kétes eredetű porok, tabletták. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem enyhülnek a tünetek, a termék árát szó nélkül visszatérítjük.

Miért vágtam bele?

Édesanyámnál 1996-ban diagnosztizáltak rákot. Bekerült az egészségügy „darálójába” . Műtét, kemoterápia, sugárkezelés. Ekkor kezdtem először csak olyan különböző természetes készítményeket keresni, amelyek enyhíthetik a kezelésekkel járó kellemetlen mellékhatásokat. Ezért folyamatosan egyre mélyebbre ástam magam a fitoterápiába.

Kovács Géza

A gyógynövény kivonatok készítésének különböző módjait még az egyetemen megtanultam, főleg a gyógynövények szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásait tanulmányoztam, ami az évek folyamán a szenvedélyemmé vált. Naponta szembesültem, hogy milyen csodákra képes a természet patikája. Ennek is köszönhető, hogy édesanyám a többszöri áttét ellenére, még 15 évet élt. Ezeket az éveket pedig nem kórházban vegetálva töltötte, hanem a családja körében, elfogadható életminőségben. Óriási élmény volt látni, hogy ezekkel a szerekkel mennyit tudunk hozzátenni az életünkhöz.

2014-ben döntöttem úgy, hogy az évek alatt felhalmozott tudást továbbadom másoknak is. Ekkor kezdtünk el kollégáimmal természetes anyagokból álló vitamin és étrend-kiegészítő család fejlesztésébe. Talán azok értékelik leginkább a termékeinket, akik hajlandóak odafigyelni az egészségükre. Akik nemcsak az ételekben, hanem a vitaminokban is odafigyelnek arra, hogy milyen minőséget visznek be a szervezetükbe…

Legnagyobb örömömre lányomat is nagyon érdekelték a gyógynövények és az általuk
kifejtett jótékony hatások. Folyamatosan igyekeztem átadni azt a tudást, amit az évek során
felhalmoztam, így amint befejezte egyetemi tanulmányait csatlakozott csapatunkhoz.

Kovács Réka vagyok a Herba-D alapítójának lánya.


Már kiskoromban is sok egészségügyi problémával kellett szembenéznem. Örökletesen rossz bélrendszerrel születtem, emiatt folyamatosan fájt a hasam. Orvosról-orvosra jártunk, hogy kiderüljön vajon mi is lehet a probléma. Rengeteg hasi ultrahangon és vérvételen átestem már egészen fiatalon. A hasfájásra gyógyszereket kaptam, de a gyógyszerektől csak még inkább fájt a hasam, ez egy ördögi körré változott.


Aztán jött a fordulópont, amikor is azt állapították meg, hogy vakbél gyulladásom van és azonnal műteni kell. Természetesen 9 éves fejjel, ekkor pánikba estem. Szerencsére kiderült, hogy csak rosszul látták és nem lesz szükség műtétre.

Viszont a szüleim látva, hogy mennyire megviselt ez az egész dolog úgy döntöttek, hogy ebből elég volt és elkezdtük gyógynövényekkel kezelni a problémát.


Nem sokkal később kiderült, hogy IBS-ben szenvedek (irritábilis bélszindróma), amit ma még teljes egészében gyógyítani nem lehet, viszont egy tünetmentes állapotot el lehet érni, ha megfelelően figyel rá az ember. Éppen ezért elkezdtem különböző gyógynövény kivonatokat szedni minden nap kivétel nélkül, hogy el tudjam érni és fenn tudjam tartani ezt a tünetmentes állapotot. Szerencsére ma már nincsenek ilyen nagy problémáim és fájdalmaim a megfelelő étrendnek és a gyógynövényeknek köszönhetően.


Számomra a gyógynövények igazi fordulatot hoztak az életembe és jobbá tették azt, így szeretnék másnak is segíteni a természet erejével.

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!