Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Rólunk

Jól figyelj, mert most eláruljuk a titkos receptet, amivel a legtöbbet teheted a testedért, lelkedért, magadért:

Napi 30 perc séta. Pozitív gondolkodás. Tápanyagdús ételek.

És hogy hogyan jön a Herba-D Termékcsalád a képbe?

Sajnos az elmúlt 20 évben a zöldségek, gyümölcsök tápanyagtartalma drasztikusan csökkent. Egy svájci kutatás szerint 1985-ben egy átlagos banán B6-vitamin tartalma 330 mg volt. 2002-re ez 18 mg-ra csökkent.  Nem egyedüli eset, a brokkoli kalcium tartalma hasonlóan hajmeresztő mértékben, 103 mg-ról 28 mg-ra esett. És a kutatás szerint a tendencia azonos minden egyes vizsgált zöldségnél, gyümölcsnél és azok tápanyagtartalmánál.

Nagyon fontos az egészséges, minél természetesebb, minél kevesebb feldolgozáson átesett ételek fogyasztása. De ma már ez sajnos nem elég. Szükség van a vitaminok és ásványi anyagok pótlására. Mi, a Herba-D-nél nem ismerünk kompromisszumot. Addig kutatunk, míg felleljük a legjobban felszívódó, legnagyobb arányban hasznosuló változatait az egyes tápanyagoknak, legyen az kalcium, magnézium vagy D3-vitamin. Ez a Herba-D Termékcsalád egyik ága.

Rólunk

A másik ága pedig az olyan gyógynövény komplexek megalkotása, melyek a Magyarországon legsűrűbben előforduló egészségügyi kihívásokat veszik célba. A Herba-D webáruházban rákereshetsz a saját testi-lelki problémádra és mi felkínáljuk az alapos kutatómunka után kidolgozott, legütősebb gyógynövény kombinációinkat. Minden étrend-kiegészítőnk kizárólag színtiszta, természetes összetevőkből készült, a legmagasabb lehetséges hatóanyag-tartalommal és még a felszívódás tökéletesítésére is gondoltunk.

Láthatod mennyi kutatás, odafigyelés, alaposság áll minden termékünk kifejlesztése mögött. A Herba-D termékei nem a legolcsóbbak a piacon. Cserébe viszont tele vannak hatóanyaggal, így több eséllyel hoznak változást az állapotodban, mint a kétes eredetű porok, tabletták. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem enyhülnek a tünetek, a termék árát szó nélkül visszatérítjük.

Miért vágtam bele?

Édesanyámnál 1996-ban diagnosztizáltak rákot. Bekerült az egészségügy „darálójába” . Műtét, kemoterápia, sugárkezelés. Ekkor kezdtem először csak olyan különböző természetes készítményeket keresni, amelyek enyhíthetik a kezelésekkel járó kellemetlen mellékhatásokat. Ezért folyamatosan egyre mélyebbre ástam magam a fitoterápiába.

Kovács Géza

A gyógynövény kivonatok készítésének különböző módjait még az egyetemen megtanultam, főleg a gyógynövények szervezetünkre gyakorolt jótékony hatásait tanulmányoztam, ami az évek folyamán a szenvedélyemmé vált. Naponta szembesültem, hogy milyen csodákra képes a természet patikája. Ennek is köszönhető, hogy édesanyám a többszöri áttét ellenére, még 15 évet élt. Ezeket az éveket pedig nem kórházban vegetálva töltötte, hanem a családja körében, elfogadható életminőségben. Óriási élmény volt látni, hogy ezekkel a szerekkel mennyit tudunk hozzátenni az életünkhöz.

2014-ben döntöttem úgy, hogy az évek alatt felhalmozott tudást továbbadom másoknak is. Ekkor kezdtünk el kollégáimmal természetes anyagokból álló vitamin és étrend-kiegészítő család fejlesztésébe. Talán azok értékelik leginkább a termékeinket, akik hajlandóak odafigyelni az egészségükre. Akik nemcsak az ételekben, hanem a vitaminokban is odafigyelnek arra, hogy milyen minőséget visznek be a szervezetükbe…