Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Reumás ízületi gyulladás? Miért pont téged érint?

2021.10.07 07:00

Az ízületi gyulladás sok ember életét teszi tönkre. A legegyszerűbb mindennapos mozdulatok fájdalmassá válnak. A szabadba kimenni mozogni már inkább csak szép emlék, mint egy lehetőség. Pedig ez elkerülhető és kezelhető is! Természetes módon! Ha érdekel, hogy mi okozhatja ízületi gyulladásod és hogyan tudod elkerülni itt megtalálod a választ!

 Reumás ízületi gyulladás? Miért pont téged érint?

Amikor valaki rossz híreket kap egészségét illetően, mindig az az első kérdése, hogy „miért pont én?” A reumás ízületi gyulladásban szenvedők körében sincs ez másképp.

Most lerántjuk a leplet arról, hogy kinél és miért alakul ki nagyobb eséllyel ízületi gyulladás.

A rheumatoid arthritisz elsősorban a 40 év feletti hölgyeknél alakul ki.

De vajon mi ennek az oka?

A reumás ízületi gyulladás egy autoimmun betegség, amikor az immunrendszer megtámadja az ízületeket fedő porcot. Emiatt a betegeknél már sokkal fiatalabb korban jelentkezhetnek az időseket érintő kopás panaszai, mint az ízületi fájdalom. Ez akár már 30 éves kortól is kialakulhat.

Miért főként a nőket érinti?

A menopauzát követő időszakban gyakrabban alakulnak ki ízületi fájdalmak és gyulladás. Ennek oka az ösztrogén magas szintje. A hormonális változások nem csak hozzájárulnak az ízületi gyulladás kialakulásához, de a már meglévő tüneteket is ronthatják.

Bizonyos kórokozók, baktériumok is elősegíthetik a reumás ízületi gyulladás kialakulását. Ilyenkor a baktérium megtelepszik az ízületekben és ott gyulladást okoz.

A köszvény nem más, mint egy anyagcsere miatt kialakult ízületi gyulladás. Ebben az esetben kristályok csapódnak ki az ízületben, ami egy rendkívül erőteljes hirtelen kialakuló fájdalommal jár. Erre szervezetünk egy nagyon fájdalmas ízületi gyulladással reagál.

Nincs ok a pánikra! Az ízületi gyulladást meg is lehet előzni, de kezelni is egyszerű! Ráadásul természetes gyógynövényekkel!

A Herba-D összeállított egy olyan csomagot, ami segít visszanyerni porcaid állapotát és enyhíti a gyulladással járó panaszokat!

Mit tartalmaz ez a csomag?

A KURKUMIN természetes módon csökkenti a gyulladást. Ezt a gyógynövényt a keleti orvoslásban már évszázadok óta használják gyulladáscsökkentő hatása miatt. A kurkumin a piperinnel párosítva megszünteti a gyulladást és ezzel az ízületi fájdalmat is.

A KOLLAGÉN II-ES PEPTID közvetlen a porcokba kerülve regenerálja azok egészségét. Ez a különleges kis molekulájú kollagén II. peptid elősegíti a minél hatékonyabb hasznosulást és kizárólag az ízületekbe szívódik fel, így hozzájárul porcaid rugalmasságának visszanyeréséhez.

A MÉHPEMPŐ ÉS GOJI gyulladáscsökkentő hatásáról híres. Amit viszont sokan nem tudnak róla, az az, hogy serkenti a szervezet kollagén termelő képességét, így elősegítve a porckopás megelőzését.

Őrizd meg porcaid egészséges állapotát!

Mit tehetek még a fájó ízületek ellen?

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!