Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Migrénes fejfájás? A válasz az őszi margitvirág!

2022.10.24 10:20

Gyakran fáj a fejed? Esetleg migrénes fejfájással küzdesz? Lázas beteg vagy? Netalán a menstruációval gyűlik meg a bajod?

Aggodalomra semmi ok!

Erre van egy természetes megoldás! Tudd meg Te is mi az!

Migrénes fejfájás? A válasz az őszi margitvirág!

Tudtad, hogy a lakosság közel 10%-a szenved migrénes fejfájástól? És ha utána számolsz rájöhetsz, hogy ez nem kevés embert jelent.

De képzeld csak a migrénes fejfájás tüneteinek gyakorisága és súlyossága is enyhíthető, TERMÉSZETES GYÓGYNÖVÉNYEKKEL!

A migrén egyik legnagyobb gyógyítója az ŐSZI MARGITVIRÁG, amit az „ókor aszpirinjének” is szoktak nevezni.

De története időszámításunk előttre vezet vissza. Létezik egy legenda az őszi margitvirágról, mi szerint i.e. 5 században a panthenon építése közben lezuhant ember életét mentette meg ez a gyógynövény.

Hatását már az ókorban is felfedezték, az I. században Dioszkoridész görög orvos gyulladáscsökkentő hatását emelte ki, ugyanis minden forró gyulladás ellen ezt a gyógynövényt javasolta. Emiatt láz, ízületi gyulladás és reuma kezelésére is javasolt használata.

A középkorban pedig malária ellen ültették, ugyanis külsőleg alkalmazva kiváló rovarűzőnek számít.

A népi gyógyászatban elsősorban emésztési és gyermekágyi panaszok kezelésére, menstruációs fájdalom enyhítésére, illetve külsőleg duzzanatok és zúzódások borogatására alkalmazták.

Az őszi margitvirágot már az ókorban is használták menstruációs panaszok enyhítésére. Ennek oka, hogy olyan hatóanyagokat tartalmaz, amik simaizom lazító hatással bírnak, így képesek enyhíteni a menstruációs görcsöket.

Újabb kutatások során bizonyították migrénre gyakorolt jótékony hatását. Partenolidot tartalmaz, ami segít megelőzni a migrénes rohamok kialakulását.

1985-ban vizsgálták először embereken az őszi margitvirág migrénellenes hatékonyságát. A vizsgálat során 17 beteget figyeltek meg, akik a vizsgálat előtt mind őszi margitvirágot fogyasztottak a migrén kezelésére. A vizsgálat során 2 csoportra osztották a résztvevőket: 9 résztvevő placebót, 8 pedig őszi margitvirágot kapott. A placebót fogyasztó csoportnál jelentős mértékben növekedett a fejfájás, az émelygés és a hányás gyakorisága illetve súlyossága. Ezzel szemben az őszi margitvirágot fogyasztó csoportnál nem figyeltek meg változást a migrének gyakoriságában és súlyosságában sem. Ez volt az első olyan kutatás, ami bizonyította az őszi margitvirág hatékonyságát a migrén kezelésében.

 

Így hát nem kérdés: fejfájás, láz, menstruációs görcsök, gyulladás? A válasz az őszi margitvirág!

Ha érdekel egy étrend-kiegészítő termék, ami őszi margitvirágot tartalmaz,KATTINTS IDE és nézd meg!

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!