Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

NATUR-L K2D3-VITAMIN KOMPLEX
NATUR-L K2D3-VITAMIN KOMPLEX
2 990 Ft

NATUR-L K2D3-VITAMIN KOMPLEX

Összetevők, hatóanyagok
K2D3 VITAMIN étrend-kiegészítő cseppek Összetevők: Bio extra szűz olivaolaj, fillokinon (K1-vitamin), menakinon-7 (K2-vitamin), kolekalciferol (D3-vitamin), természetes antioxidáns: tokoferolban gazdag kivonat. Hatóanyagok napi adag: 13 csepp K1-vitamin (NRV* 667 %) 500 μg K2-vitamin MK7 (NRV* 160 %) 120 μg D3-vitamin (NRV* 2000 %) 4000 NE 100 μg *NRV = Napi beviteli referencia érték felnőttek számára

Érdekel mit mondanak róla mások?

Megnézem a véleményeket!

A K2-vitamin többek közt azért felelős, hogy a kalcium oda épüljön be, ahová szükséges (pl. a csontokba), és ne a lágyszövetekbe vagy erekbe, tehát a K2-vitamin nélkül az elfogyasztott kalcium akár káros is lehet. Ha még a D3-vitamin bevitelük is megfelelő mértékű, kevesebb kalciumra van szükségünk, mert a bevitt kalcium jobban hasznosul. 

A D3-vitamin emellett szinte az összes szervünk megfelelő működéséhez hozzájárul, fontossága a C-vitaminéval vetekszik.

Vásárold meg most szuper áron NATUR-L K2D3-VITAMIN KOMPLEX termékünket és válogass további termékeink közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 9.990 forinttól ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod!

2 990 Ft
  • 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha a termékünk nem válik be.

Csak természetes hatóanyagokat használunk, hozzáadott adalékanyagok nélkül.

Pontosan annyi hatóanyagot tartalmaz, amennyire a szervezetednek szüksége van.

Magyar tulajdon, magyar fejlesztés és magyar gyártás, minden hatósági engedéllyel rendelkezünk.

Mások ezeket szokták együtt venni a kinézett termékkel
NATUR-L K2D3-VITAMIN KOMPLEX leírása

Egyre több tudományos kutatás hívja fel a figyelmet a D-vitamin jelentőségére, kiderült ugyanis, hogy a D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, az egészséges izomfunkció és a normál fogazat fenntartásához. Támogatja a kalcium és a foszfor normál felszívódását, a vér normál kalciumszintjének fenntartását és hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.


A D vitamin, amelynek a következő jótékony hatásai vannak szervezetünkre:

  • Hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat fenntartásához.
  • Segíti a vér normál kalciumszintjének fenntartását.
  • Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
  • Szerepet játszik a sejtosztódásban
  • Hozzájárul az egészséges izomfunkciók fenntartásához.
  • Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához.
  • Hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához.

 

60 napos pénzvisszafizetési garancia

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem érzékelsz változást az állapotodban, a termék árát szó nélkül visszatérítjük.

Adatok
100% Vegán
100% Vegán
Felhasználás, tárolás

Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta étkezés közben 13 cseppet, közvetlenül a szájba juttatva, vagy ételbe keverve. Folyadékba ne keverje!


Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Próbáld ki csomagjainkat!
Jogi nyilatkozat

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Deko-Impex Kft, mint a Herba-D termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.