Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Mit kell tudnunk a magas vérnyomásról?

2021.10.11 07:00

Sajnos Magyarországon nagyon sokan küzdenek magas vérnyomással. Sokan nem is tudnak róla, hogy őket is érinti ez a probléma. Ne tartozz közéjük! Előzd meg a vérnyomás problémákat még kialakulásuk előtt természetes gyógynövények segítségével! A természet sok olyan gyógynövényt ajánl amik segíthetnek kezelni a magas vérnyomást. Ismerd meg a 4 legjobbat közülük! Hidd el szíved meghálálja!

 Mit kell tudnunk a magas vérnyomásról?

Nagyon sok ember él magas vérnyomással Magyarországon. Sokan közülük nem is tudják, hogy magas a vérnyomásuk. Azt pedig talán még kevesebben tudják, hogy mi okoz magas vérnyomást, mik a tünetei és mégis hogyan lehet kezelni?

Most ezekre a kérdésekre adunk választ!

Mi is az a magas vérnyomás?

Magas vérnyomás esetén megnő a nyomás az erekben. A nyomás megnövekedését okozhatja érszűkület, megvastagodott vagy éppen rugalmatlanná vált érfalak. Az erek minél kevésbé képesek kitágulni a szívverés pillanatában, annál jobban megnövelik a vérnyomást. Kijelenthetjük tehát, hogy megnő az ellenállás, emiatt a szívnek erősebben kell dolgoznia, ez pedig az érfalak károsodásához vezethet. Ha pedig nem kezeljük a vérnyomást az szívinfarktushoz, stroke-hoz, szív- vagy veseelégtelenséghez vezethet.

A magas vérnyomást kialakulása szerint 2 csoportba osztjuk:

Elsődleges vagy primer hipertónia: ebben az esetben a magas vérnyomás kialakulása nem köthető össze semmiféle szervi elváltozással, vagyis nem egy másik betegség miatt alakult ki.
Másodlagos vagy secunder hipertónia: ebben az esetben a magas vérnyomás kialakulásának oka valamilyen szervi elváltozás. Ekkor az alap betegséget kell kezelni, ami általában helyreállítja a magas vérnyomást is.

Mik a magas vérnyomás tünetei?

Ahogy azt már az elején is említettük nagyon sok ember él magas vérnyomással, de sokaknak fogalmuk sincs, hogy ilyen problémáik vannak. Ennek az az oka, hogy a magas vérnyomás kezdetben még alig okoz tüneteket, így nem lehet észrevenni. Pontosan emiatt olyan veszélyes, mert sok esetben a tünetet nem veszik észre a betegek, hanem már csak a hipertóniás állapottal fordulnak orvoshoz. Pedig a megelőzés lenne a legfontosabb!

Valószínűleg magas a vérnyomásod, ha észreveszed magadon az alábbi tüneteket:

  • tarkótáji nyomás
  • reggeli fejfájás
  • koncentrációzavar
  • gyengeség

Hogyan kezeljük a magas vérnyomást?

A legfontosabb, amit nem lehet elégszer hangsúlyozni a megelőzés lenne! Hiszen ha nem hagyjuk kialakulni, nincs mit kezelni!

De nincs ok a pánikra, ha esetleg kialakul a magas vérnyomás, akkor sem kell megijedni, ez is teljes mértékben kezelhető! Természetes módon!

Talán nem is tudod, de a természet számtalan olyan gyógynövényt ajánl nekünk, amivel a vérnyomásproblémák tökéletesen kezelhetőek! Mi elhoztuk neked a 4 legjobbat!

Az első gyógynövény kombináció a galagonya és fekete fokhagyma kettőse.

A galagonya és a fekete fokhagyma két, hagyományosan bevált gyógynövény, ha szívügyekről van szó! A galagonya vérnyomáscsökkentő, érfalvédő, értágító hatással bír. A fekete fokhagyma pedig valójában egy különleges eljárással hónapokig érlelt fokhagyma. A fermentálási folyamat hatására megerősödik a fokhagyma antioxidáns és kalcium tartalma, így megsokszorozva természetes antibiotikum voltát!

A másik gyógynövény párosunk pedig a gránátalma és jiaogulan.

A Jiaogulan legjobb tulajdonsága, hogy nagyon erős adaptogén. Ez azt jelenti, hogy ott segít a szervezetnek, ahol éppen arra szüksége van. Tehát ha magas a vérnyomásod csökkenti, míg ha alacsony növeli azt. A Jiaogulant a Közel-Kelet országaiban a hallhatatlanság növényének tartják, magas antioxidáns hatása miatt, de a gránátalma sem szorul háttérbe antioxidánsok terén. A gránátalmát főleg szív-és érrendszeri betegségek esetén szokták használni. Hatékonyan csökkenti a szívbetegségek kialakulásáért felelős kockázati tényezőket.

Emellé érdemes figyelmet fordítani a Q10 bevitelére is. A Q10 egy vitaminszerű anyag, amely nélkülözhetetlen szerepet tölt be sejtjeink energiatermelési folyamataiban. A Q10 részt vesz a komoly igénybevételnek kitett izmok energiaellátásában, mint például a szívizom. Így hozzájárulhat a szív egészséges működésének fenntartásához, és elősegítheti a normális vérnyomás kialakítását.

Minimalizáld a magas vérnyomás kialakulásának kockázatát természetes módon!

Segíts szívednek, hidd el meghálálja!

Szíved őrei: galagonya, fekete fokhagyma, gránátalma, jiaogulan - ismerd meg hatásukat!

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!