Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Köhögés? Nátha? A válasz a dél-afrikai muskátli.

2022.09.26 08:00

Te is utálod az influenza szezont?

Amikor állandóan mindenki köhög és sebesre fújja az orrát körülötted?

Ne tartozz közéjük!

Előzd meg az influenzát még most!

Köhögés? Nátha? A válasz a dél-afrikai muskátli.

A dél-afrikai muskátlit már a bennszülöttek is használták a köhögés enyhítésére. Annyira hatékony természetes köhögéscsillapító, hogy a tuberkolózis gyógyítására is megpróbálták alkalmazását.

A 19-ik században Charles Henry Stevens ismertette meg Európával ezt a csodanövényt. 1897-ben Dél-Afrikába utazott, hogy az ottani friss levegővel kezelje egyre csak súlyosbodó TBC-jét. Viszont nem csak a hegyi levegő segített felépülni betegségéből. Egy helyi zulu gyógyító főzetet készített neki minden nap, egy helyi gyógynövényből. Ez a főzet néhány hónap alatt segített enyhíteni súlyos tüdőproblémáit, olyannyira, hogy nem sokkal később hazatérhetett Angliába. Ahova magával vitte a dél-afrikai muskátlit és a tuberkolózis ellenszereként terjesztette el országszerte. 

A dél-afrikai muskátli immunstimuláns és antibakteriális hatással bír. Olyan módon támogatja immunrendszerünket, hogy csökkenti a vírusok és baktériumok tapadásának esélyét.

Valamint elősegíti az orrnyálkahártyában található csillósejtek működését, ezzel csökkentve a váladék pangását az orrban. Ez azért fontos, mert így csökken a felülfertőződés esélye is.

A dél-afrikai muskátli hozzájárul a torokfájás, nehézlégzés és köhögés tüneteinek enyhítéséhez. Emiatt hörghurut, mandula- és arcüreggyulladás esetén is szokták használni.

Hatását a köptetőkéhez lehet hasonlítani, mivel ugyanazt az eredményt éri el. Ezt a csodás gyógynövényt tehát főként légúti betegségek kezelésére és az immunrendszer támogatására szokták alkalmazni.

Ahhoz, hogy elkerüld a megfázást, az első tünetek jelentkezésekor el kell kezdeni a dél-afrikai muskátli alkalmazását.

Kerüld el a náthát, még akkor is, ha körülötted mindenki beteg!

KATTINTS IDE és nézd meg a legjobb természetes megoldást az influenza megelőzésére!

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!