Az Indiai Gotu Kola + Kudzu egy olyan ayurvédikus vitamin komplex, ami ötvözi a keleti orvoslás által előszeretettel használt gyógynövényeket, vitaminokkal. Ezzel elősegítve, hogy minél előbb kifejtsék a kívánt hatást!
Egész napos stressz hatás ér? Már aludni sem tudsz? Folyamatosan frusztráltnak és ingerültnek érzed magad?
Ezt bizony nem lehet sokáig bírni! De szerencsére nem is kell!A nyugodt élet visszaszerezhető méghozzá természetes módon!
A Kardamom egy indiai fűszernövény, amit frissítő és hangulatjavító hatása miatt sokan fogyasztanak. Sőt még az idegrendszerre is nyugtató hatást gyakorol. A kardamom egyik flavonoidja a quercetin, ami enyhíti a szorongást. A kardamom enyhíti a gázképződés és a puffadás kellemetlen tüneteit. Segíthet megelőzni a puffadással járó hasi görcsök kialakulását, és hozzájárul az epetermelődés serkentéséhez, így segítve a zsírok könnyebb emésztését. A Kardamom sok esetben nyújthat segítséget, így érdemes fogyasztani székrekedés, túlzott savképződés, gyomorégés és fertőzés esetén is. Elősegíti a D-vitamin felszívódását.
A Kudzut a hagyományos kínai orvoslásban már nagyon régóta, számos betegség esetén ajánlják, mint a fejfájás, láz, gyomorpanaszok, hasmenés, fülzúgás, de még másnaposság ellen is. A Kudzu hozzájárul a gyomorpanaszok enyhítéséhez, oldja a szorongást, hatásos migrén és erős fejfájás esetén is, illetve nikotin- és alkoholfüggőség esetén is alkalmazzák.
A Bhringraj-t az ayurvédikus gyógyászatban elsősorban máj- és hajerősítő tulajdonságai miatt használják. Hozzájárul a máj funkcióinak javításához, mert megakadályozza a salakanyagok lerakódását, illetve segít eltávolítani a szervezetben felhalmozódott méreganyagokat. Nem csak a haj, de a bőr szépségét is támogatja, valamint hozzájárul a szem egészségéhez is. Fejfájás esetén, a homlokra kenve nyújt enyhülést.
A Gotu Kola vagy Mandukaparni vagy ázsiai gázló a hagyományos indiai gyógyászat évezredek óta kedvelt gyógynövénye. Az agy legjobb táplálékaként szoktak rá utalni, mert úgy tartják, hogy növeli az ész teljesítőképességét. Hozzájárul a memória és a hosszú távú emlékezés javításához. Elősegíti az öregedési folyamatok lassítását.