Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Immunerősítés? Természetesen!

2021.10.20 07:00

A megfelelő immunerősítés fontosságáról nem lehet eleget beszélni! Ahogy jön a hideg idő szervezetünknek hatalmas szüksége van segítségre, hogy elkerülje a megfázás és az influenza kellemetlen tüneteit. De van természetes megoldás a betegségek megelőzésére! Erősítsd immunrendszered gyógynövényekkel!

 Immunerősítés? Természetesen!

Ahogy jönnek az őszi majd a téli hónapok és ezek hozzák magukkal a hideg, esős, szeles időjárást, nem csak a kedvünket teszik tönkre, de bizony le is betegíthetnek minket. A hideg hónapok alatt ugyan kinek van kedve időt tölteni a szabadban ahol fúj a szél és még kabátban is megfagyunk? Sok ember egyszer vesz fel vékonyabb kabátot és egyből fújja az orrát és megfázásos tünetei lesznek.

Pedig ez elkerülhető a megfelelő immunerősítéssel!

Talán nem is tudod, de a természetben számos olyan gyógynövény megtalálható, amik segítenek megerősíteni immunrendszerünket!

Az egyik leghíresebb immunerősítő gyógynövény az Echinacea.

Az echinaceat a népi gyógyászatban több probléma orvoslására is használják, mint a köhögés, torokfájás, mandulagyulladás. És ha ez nem lenne elég érv az echinacea mellett még a vírusos eredetű légúti fertőzések tüneteit is csökkenti.

A 2 következő gyógynövény annyira nem közismert, pedig immunrendszerre gyakorolt hatásuk kiemelkedő.

A fekete bodza és a baktövis az egyik legerősebb immunerősítő gyógynövénynek számít. A fekete bodza nagyon erős antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással bír, így hozzájárul az immunrendszer kiegyensúlyozott működéséhez. A baktövist pedig már évezredek óta használják megfázásos, náthás tünetek kezelésére.

Az olajfalevél antibakteriális, antivirális és gombaellenes tulajdonságaival nagyon jól kiegészíti a fekete bodza immunstimuláló hatásait.

A most következő 2 gyógynövény már kevésbé ismert hazánkban, pedig érdemes nagy figyelmet fordítani rájuk!

A mediterrán bodorrózsát már az ókorban is használták. Nagyon erős antioxidáns, hiszen 4x olyan erős antioxidáns hatással bír, mint a zöld tea, citrom vagy a vörösbor. De kiváló gomba-, vírus- és baktériumölő hatásáról sem szabad megfeledkezni.

A dél-afrikai muskátli a bennszülöttek egyik fő gyógyíre köhögés csillapítására. Csökkenti a váladék pangását az orrban, ezzel megakadályozva a felülfertőződést. Csökkenti a köhögés és torokfájás tüneteit, emiatt hörghurut, arcüreg- és mandulagyulladás esetén is javasolják használatát.

És ami még ennél is jobb hír, hogy nem kell ezeket a gyógynövényeket külön-külön megkeresned és egyesével szedned!

Miért is?

A Herba-D összeszedte neked az összes immunerősítő gyógynövényt egy kapszulába! Ezzel kényelmesebbé és egyszerűbbé téve számodra az immunerősítés folyamatát!

Óvd egészséged napi 1 kapszulával! Élvezd a hideg hónapokat is betegségektől mentesen!

Mit tehetek még az erős immunrendszeremért?

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!