Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Molibdén

A Molibdén a húgysavképzés egyik fő résztvevője. A máj méregtelenítő enzimeit a molibdén aktiválja, így elősegíti a felesleges aminosavak lebontását. Továbbá szerepe van a csontok, az inak és a porcképzés folyamataiban is.

A molibdén egy nyomelem, ami elengedhetetlen a szervezet normál működéséhez, még ha csak nagyon kis mennyiségben is van rá szükségünk. Részt vesz bizonyos enzimek alkotóelemeként, melyek segítik az aminosavak anyagcseréjét.

Ásványi anyagok és vitaminok

A molibdént tartalmazó élelmiszerek közé tartozik a szójabab, a lencse, a diófélék, a gabonák és a tej. A talaj és a víz molibdéntartalma is befolyásolja az élelmiszerekben lévő molibdén mennyiségét.

Egészségügyi előnyök

1. Enzimek működése

A molibdén részt vesz több enzim működésében, amelyek elengedhetetlenek az aminosavak anyagcseréjében.

2. Kéntartalmú aminosavak

A molibdén segít a kéntartalmú aminosavak, mint a metionin és a cisztein metabolizmusában.

Egyéb kapcsolodó termékek

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Növényi szterin komplex

A növényi szterinek, más néven fitoszterinek, olyan növényi vegyületek, amelyek szerkezetileg hasonlítanak a koleszterinhez, de növényi eredetűek. Ezek a vegyületek széles körben megtalálhatók a növényi olajokban, diófélékben, magvakban és egyes gabonafélékben.

Brahmi (Bacopa monnieri)

Brahmi (Bacopa monnieri)

A Brahmi, más néven Bacopa monnieri, egy vízi növény, amelyet hagyományosan az ayurvédikus gyógyászatban használnak, elsősorban az agyi funkciók és a mentális teljesítmény javítására.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

A Ginkgo biloba, gyakran csak mint ginkgo ismert, az egyik legrégebben ismert élő növényfaj, amely évszázadok óta használatos a kínai gyógyászatban. A Ginkgo leveleiből készült kivonatok széles körben alkalmazottak a kognitív funkciók és a keringési rendszer támogatására.

0
    0
    Kosaram
    Üress a kosaradVissza a termékekhez
    []