Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Marhaepe

A marhaepe, amely az epehólyagból származó természetes anyag, fontos szerepet játszik az emésztési folyamatokban. Segíti a zsírok lebontását és felszívódását, ezáltal javítja a zsírban oldódó vitaminok (A, D, E, K) felszívódását. Az epe a máj által termelt koleszterin és egyéb anyagok koncentrált formája, ezáltal elősegítheti a koleszterin szintjének szabályozását is. A marhaepe használata segíthet azoknak, akik emésztési problémákkal, különösen zsírok emésztésével kapcsolatos nehézségekkel küzdenek.

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak. Az epe fontos szerepet játszik a zsírok emésztésében és felszívódásában, mivel segíti a zsírok lebontását, lehetővé téve ezzel a tápanyagok jobb felszívódását.

Ásványi anyagok és vitaminok

A marhaepe hatóayagai a következők: epesavak, bilirubin, koleszterin, lecitin, nátrium, kálium, víz.

Egészségügyi előnyök

1. Emésztéssegítő hatás

A marhaepe fő alkotóeleme a bile, amely segít a zsírok emésztésében és felszívódásában a bélrendszerben.

2. Koleszterinszint csökkentő hatás

Az epe segíthet a koleszterinszint szabályozásában és csökkentésében.

3. Epekövek megelőzése

Segíthet az epekövek kialakulásának megelőzésében azáltal, hogy elősegíti az epeáramlást és csökkenti a koleszterin lerakódását az epehólyagban.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

Egyéb kapcsolodó termékek

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Növényi szterin komplex

A növényi szterinek, más néven fitoszterinek, olyan növényi vegyületek, amelyek szerkezetileg hasonlítanak a koleszterinhez, de növényi eredetűek. Ezek a vegyületek széles körben megtalálhatók a növényi olajokban, diófélékben, magvakban és egyes gabonafélékben.

Brahmi (Bacopa monnieri)

Brahmi (Bacopa monnieri)

A Brahmi, más néven Bacopa monnieri, egy vízi növény, amelyet hagyományosan az ayurvédikus gyógyászatban használnak, elsősorban az agyi funkciók és a mentális teljesítmény javítására.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

A Ginkgo biloba, gyakran csak mint ginkgo ismert, az egyik legrégebben ismert élő növényfaj, amely évszázadok óta használatos a kínai gyógyászatban. A Ginkgo leveleiből készült kivonatok széles körben alkalmazottak a kognitív funkciók és a keringési rendszer támogatására.

0
    0
    Kosaram
    Üress a kosaradVissza a termékekhez
    []