Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Nyitóoldal » Gyógynövények » Marha Kollagén

Marha Kollagén

A marha kollagén számos egészségügyi előnyt nyújt a szervezet számára. Mint természetes fehérje, a kollagén alapvető szerepet játszik a bőr, haj, köröm, ízületek, csontok és a belső szervek egészségének fenntartásában. A marhakollagén fogyasztása javíthatja a bőr rugalmasságát és hidratáltságát, valamint csökkentheti a ráncok megjelenését. A marhakollagén hozzájárulhat az ízületi egészséghez is, enyhítheti az ízületi fájdalmat és javíthatja a mobilitást. Továbbá, segíthet az emésztőrendszer egészségének fenntartásában, elősegítheti a bélflóra egyensúlyának megőrzését és támogathatja az immunrendszert.

A kollagén a bőr, a csontok, az izmok, az ízületek és a kötőszövetek fő alkotóeleme az emberi szervezetben. Bár kollagén természetesen előfordul az emberi testben, az idő előrehaladtával a kollagéntermelés csökken. A marhakollagén kiváló forrása a kollagénnak és gyakran használják étrend-kiegészítőként.

Ásványi anyagok és vitaminok

A marhakollagén gyakran két fő típusában található meg: a I. és III. típusú kollagén, amelyek különösen jók a bőr, a haj, a köröm és az ízületek számára.

Egészségügyi előnyök

1. Bőregészség

A marha kollagén támogatja a bőr egészségét. Elősegíti az elasztin és egyéb anyagok kialakítását a szervezetben, amelyek támogatják a bőr rugalmasságát és fiatalos tónusainak megőrzését. Segíthet eltünteni a mélyebb ráncokat és megakadályozza újabbak kialakulását. Fokozza a bőr hidratáltságát és feszesebbé teszi azt. Növeli a bőr hemoglobin szintjén, így serkenti a mikrocirkulációt. Mivel csökkenti az arcbőr zsírosságát, így segíthet enyhíteni az akné tüneteit is.

2. Haj és köröm

Erősíti a körmöket, mivel csökkenti a körmök töredezettségét. Fokozza a haj növekedését, így képes sűrűbbé és vastagabbá tenni azt. És még a hajhullást is képes csökkenteni.

3. Izmok és inak egészsége

A kollagén támogatja az ínakat és a szalagokat, amelyeket minden edzés során használunk, így kollagén fogyasztással támogathatod a gyorsabb regenerálódást a fizikai megterhelések után!

4. Csontok egészsége

A kollagén támogatja csontjaink, porcaink és ízületeink egészségét.  Segíthet enyhíteni a csontrikulás tüneteit. Illetve porckopás esetén a porcok közötti gumis anyag visszaépítése által segíthet enyhíteni az ízületi fájdalmakat is.

5. Pihentető alvás

A kollagén glicint tartalmaz, amely elősegíti a pihentető, mély alvást. Kísérletek során bizonyították, hogy a glicin olyan módon befolyásolja a neurotranszmittereket, hogy ezáltal támogatja az egész éjjel tartó nyugodt, mély alvást.

A marha kollagén egy természetesen előforduló fehérje, ami a tehenek egyes szöveteiben (porc, csont) található meg. A marha kollagén az a kollagén, ami a leginkább hasonlít az emberi szervezet által termelt kollagénhez, kellő mennyiségű I. és III. típusú kollagénnel látja el szervezetünket. Az I. és III. típusú kollagén a szervezet számára szükséges kollagén mennyiség 90%-át teszi ki. Hiszen ez képezi főbb részeit a bőrünknek, körmünknek, hajunknak, az izmoknak, inaknak, porcoknak és csontoknak.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

% Akció!

Marha kollagén peptidek – a szép és rugalmas bőrért!

A kollagén szervezetünkben az egyik fő építő fehérjének számít. Testünk egy ideig magától előállítja, ám a kor előrehaladtával egyre kevesebbet termel, majd végül le is áll. Ekkor kell pótolni, sőt minél előbb annál jobb!

És, hogy miért a marhakollagén a legjobb kollagén forma? Mert ez a legösszetettebb hatással bíró természetes kollagén forrás!

N

A mélyülő ráncok ellen

N

Porckopás enyhítése

N

A rugalmasabb bőrért

N

Szív és érrendszer javítása

5 990 Ft

899 Ft megtakarítás

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Marhaepe

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak.

Vöröshere (Trifolium pratense)

Vöröshere (Trifolium pratense)

A vörös here egy évelő növény, amelyet gyakran használnak a gyógynövényes kezelésekben, különösen a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Lenmag (Linum usitatissimun)

Lenmag (Linum usitatissimun)

A lenmag a len növény magja, mely hosszú ideje ismert értékes táplálkozási és gyógyászati tulajdonságai miatt.

[]