Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Nyitóoldal » Gyógynövények » Maral gyökér

Maral gyökér (Rhaponticum carthamoides)

A maral gyökér, amelyet szibériai ginzengként is ismernek, olyan növény, amely hosszú ideje szerepel a hagyományos orosz és ázsiai gyógyászatban. Ismert adaptogén tulajdonságairól, amelyek segítenek a szervezetnek a stresszel való megbirkózásban és az állóképesség növelésében. Számos kutatás szerint a maral gyökér pozitív hatást gyakorolhat a tesztoszteronszintre és a szexuális teljesítményre, valamint javíthatja az általános fizikai teljesítményt és állóképességet. A maral gyökér antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, amelyek hozzájárulhatnak a szervezet általános egészségéhez.

A Maral gyökér, más néven Leuzea vagy Rhaponticum carthamoides, Oroszországban és Közép-Ázsiában őshonos növény. Nevét a Maral szarvasról kapta, amely állítólag a gyökértörzsét fogyasztja, hogy gyorsabban regenerálódjon és újratelepítse a szarvát. A hagyományos orvoslásban gyakran használják fizikai és mentális fáradtság, gyengeség és kimerültség kezelésére.

Ásványi anyagok és vitaminok

A Maral gyökér adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy segít az emberi testnek alkalmazkodni a stresszhez, kiegyensúlyozni a test funkcióit és optimalizálni az energiahasználatot. A Maral gyökér növelheti az izomtömeget és az erőt. Ezt a tulajdonságát ecdysteronnak nevezett szteroid vegyületnek tulajdonítják, amely megtalálható a növényben.

Egészségügyi előnyök

1. Fizikai teljesítmény

A Maral gyökér javíthatja az állóképességet és az erőt, ami különösen hasznos lehet azoknak, akik fizikai munkát végeznek vagy rendszeresen edzenek. Továbbá tartalmaz olyan összetevőket, mint például az ecdysterone, amely segíthet növelni az energia szintet. Mi több, ezen összetevők nemcsak az energiaszint növelésében játszanak szerepet, hanem segítenek a fáradtság csökkentésében is, így javítva a fizikai teljesítményt és a közérzetet.

2. Stressz és fáradtság növelése

A maral gyökér adaptogén növény, ami azt jelenti, hogy segít a szervezetünknek alkalmazkodni a stresszes környezethez. A maral gyökér tehát támogatja a szervezetünket, hogy “alkalmazkodjon” és “ellenálljon” a stressznek.

3. Növekedési hormon termelése

A kutatások szerint a maral gyökérben található vegyületek, mint az ecdysterone, segíthetnek támogatni a HGH (emberi növekedési hormon) termelést a szervezetben. A HGH, kulcsszerepet játszik az izom- és csontnövekedésben, a zsíranyagcserében és a szervezet öregedési folyamatainak szabályozásában. Ez azt jelenti, hogy a maral gyökér fogyasztása elősegítheti az izomnövekedést, javíthatja a test zsíranyagcseréjét, és segíthet lassítani az öregedési folyamatokat.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

% Akció!

Alfa – több tesztoszteron, több erő természetesen

Az Alfa étrend-kiegészítő preiotikummal kiváló minőségű, gondosan válogatott gyógynövényeket tartalmaz, amelyek híresek a tesztoszteronszint növeléséről, a fizikai teljesítmény fokozásáról és az általános jólét javításáról. Az ashwagandha, a maral gyökér, a tongkat ali, a görögszéna, a D-aszparaginsav, valamint a szerves kötésű cink egyedülálló keveréke segíthet a szervezetnek természetes úton helyreállítani a hormonális egyensúlyt és az energia szintet. Hozzájárul a termékenység javulásához és a szexuális teljesítmény növeléséhez, támogatja az immunrendszert, elősegíti az izomnövekedést, és javítja a kognitív funkciókat is.

N

Tesztoterinszint növelő

N

Fizikai teljesítmény növelése

N

Férfi hormonháztartás szabályozó

N

Izomnövekedés fokozó

4 690 Ft

704 Ft megtakarítás

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Marhaepe

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak.

Vöröshere (Trifolium pratense)

Vöröshere (Trifolium pratense)

A vörös here egy évelő növény, amelyet gyakran használnak a gyógynövényes kezelésekben, különösen a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Lenmag (Linum usitatissimun)

Lenmag (Linum usitatissimun)

A lenmag a len növény magja, mely hosszú ideje ismert értékes táplálkozási és gyógyászati tulajdonságai miatt.

[]