Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

L-lizin

Az L-lizin egy olyan esszenciális aminosav, ami az emberi szervezetben a fehérjék felépítésének folyamatában vesz részt. Fontos szerepet játszik a kollagén képzésében. Immunrendszer erősítő, vírusellenes hatásai is vannak. A lizin képes megállítani a herpesz vírus kialakulását. Hiánya esetén a kalcium nem tud beépülni a csontokba.

Az L-lizin egy esszenciális aminosav, amit a szervezet nem képes magától előállítani, így táplálkozás vagy kiegészítők útján kell hozzájutnunk.

Ásványi anyagok és vitaminok

L-lizin források: Hús, hal, tej, tojás, szójabab, lencse és egyéb hüvelyesek.

Egészségügyi előnyök

1. Kollagénképzés

Az L-lizin segít a kollagénképzésben, amely a bőr, a csontok, az ízületek és a kötőszövet alapvető összetevője.

2. Kalcium felszívódás

Az L-lizin elősegíti a kalcium felszívódását a bélben, ami segíthet megőrizni az egészséges csontokat és megakadályozza a kalcium vesztést a vizeleten keresztül.

3. Herpeszvírus ellen

Egyes kutatások szerint az L-lizin-kiegészítés segíthet a herpes simplex vírus okozta herpesz kiütések gyakoriságának csökkentésében vagy azok súlyosságának enyhítésében.

4. Általános egészség

Mivel az L-lizin egy esszenciális aminosav, fontos szerepet játszik a fehérjék szintézisében és az általános egészség fenntartásában. Az L-lizin nemcsak támogatja, de erősíti is az immunrendszert. Segít az antitestek képződésében, amelyek kulcsfontosságúak a szervezet védekezésében a káros baktériumok és vírusok ellen.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

% Akció!

Nyomelem Komplex – az élet apró titkai egy kapszulában

A nyomelemek az emberi szervezetben csak nyomokban vannak jelen, ennek ellenére létfontosságúak az anyagcsere folyamatok egészséges működéséhez. Nyomelemeket csupán nagyon alacsony mennyiségben kell naponta bevinni szervezetünkbe, viszont jelenlétük elengedhetetlen, hiszen életfunkcióink szabályozásában vesznek részt.

N

Anyagcsere problémák

N

Nyomelem hiány okozta gondok

N

Pajzsmirigy gondok

N

Anyagcsere szabályozó

4 990 Ft

749 Ft megtakarítás

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Marhaepe

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak.

Vöröshere (Trifolium pratense)

Vöröshere (Trifolium pratense)

A vörös here egy évelő növény, amelyet gyakran használnak a gyógynövényes kezelésekben, különösen a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Lenmag (Linum usitatissimun)

Lenmag (Linum usitatissimun)

A lenmag a len növény magja, mely hosszú ideje ismert értékes táplálkozási és gyógyászati tulajdonságai miatt.

[]