Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Nyitóoldal » Gyógynövények » Kollagén II peptid

Kollagén II peptid

A kollagén II peptid peptid hozzájárul az ízületi egészséghez, mivel ez a fő fehérje, amely az ízületi porcot alkotja. Az ízületi porc megfelelő állapotának fenntartása segít csökkenteni az artritisz és az osteoarthritis tüneteit, beleértve az ízületi fájdalmat és a merevséget. Ezen túlmenően, a kollagén II peptid serkentheti az új kollagén szintézisét a szervezetben, elősegítve a bőr rugalmasságának és hidratáltságának megőrzését, ami hozzájárul a bőr öregedési jeleinek csökkentéséhez. A kollagén II peptid szerepet játszik az immunrendszer működésében is, segítve a szervezetet a gyulladásos folyamatok kezelésében. A megfelelő kollagén bevitel tehát elengedhetetlen az egészséges bőr, ízületek és az általános jólét fenntartásához.

A kollagén a testben megtalálható leggyakoribb fehérje, és fontos szerepet játszik a kötőszövetek, ízületek és a bőr egészségében. A kollagénnek több különböző típusa ismert, ahol a “II típusú” kollagén különösen a porcokban található meg. Amikor ezt a kollagént bontják peptidekre, az eredmény a “Kollagén II Peptid”. Ezeket a peptideket könnyebben felszívja a test, és gyakran alkalmazzák kiegészítő formában az ízületi egészség javítására.

Ásványi anyagok és vitaminok

A II -es típusú kollagén a porc fő összetevője, amely rugalmasságot és párnázást biztosít az ízületeknek. A peptidek alacsonyabb molekulatömegűek, ami elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb felszívódást a testben.

Egészségügyi előnyök

1. Ízületi egészség

A Kollagén II Peptid kiegészítők támogathatják az ízületi porc regenerálódását és csökkenthetik az ízületi fájdalmat.

2. Gyulladáscsökkentés

Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy a Kollagén II Peptid segíthet csökkenteni az ízületek gyulladását.

3. Bőr egészsége

Bár a II.es típusú kollagént elsősorban az ízületekhez kapcsolják, a kollagén általában pozitív hatással van a bőr hidratáltságára és rugalmasságára.

Egyéb kapcsolodó termékek

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Növényi szterin komplex

A növényi szterinek, más néven fitoszterinek, olyan növényi vegyületek, amelyek szerkezetileg hasonlítanak a koleszterinhez, de növényi eredetűek. Ezek a vegyületek széles körben megtalálhatók a növényi olajokban, diófélékben, magvakban és egyes gabonafélékben.

Brahmi (Bacopa monnieri)

Brahmi (Bacopa monnieri)

A Brahmi, más néven Bacopa monnieri, egy vízi növény, amelyet hagyományosan az ayurvédikus gyógyászatban használnak, elsősorban az agyi funkciók és a mentális teljesítmény javítására.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

A Ginkgo biloba, gyakran csak mint ginkgo ismert, az egyik legrégebben ismert élő növényfaj, amely évszázadok óta használatos a kínai gyógyászatban. A Ginkgo leveleiből készült kivonatok széles körben alkalmazottak a kognitív funkciók és a keringési rendszer támogatására.

0
    0
    Kosaram
    Üress a kosaradVissza a termékekhez
    []