Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Nyitóoldal » Gyógynövények » Kollagén II peptid

Kollagén II peptid

A kollagén II peptid peptid hozzájárul az ízületi egészséghez, mivel ez a fő fehérje, amely az ízületi porcot alkotja. Az ízületi porc megfelelő állapotának fenntartása segít csökkenteni az artritisz és az osteoarthritis tüneteit, beleértve az ízületi fájdalmat és a merevséget. Ezen túlmenően, a kollagén II peptid serkentheti az új kollagén szintézisét a szervezetben, elősegítve a bőr rugalmasságának és hidratáltságának megőrzését, ami hozzájárul a bőr öregedési jeleinek csökkentéséhez. A kollagén II peptid szerepet játszik az immunrendszer működésében is, segítve a szervezetet a gyulladásos folyamatok kezelésében. A megfelelő kollagén bevitel tehát elengedhetetlen az egészséges bőr, ízületek és az általános jólét fenntartásához.

A kollagén a testben megtalálható leggyakoribb fehérje, és fontos szerepet játszik a kötőszövetek, ízületek és a bőr egészségében. A kollagénnek több különböző típusa ismert, ahol a “II típusú” kollagén különösen a porcokban található meg. Amikor ezt a kollagént bontják peptidekre, az eredmény a “Kollagén II Peptid”. Ezeket a peptideket könnyebben felszívja a test, és gyakran alkalmazzák kiegészítő formában az ízületi egészség javítására.

Ásványi anyagok és vitaminok

A II -es típusú kollagén a porc fő összetevője, amely rugalmasságot és párnázást biztosít az ízületeknek. A peptidek alacsonyabb molekulatömegűek, ami elősegíti a gyorsabb és hatékonyabb felszívódást a testben.

Egészségügyi előnyök

1. Ízületi egészség

A Kollagén II Peptid kiegészítők támogathatják az ízületi porc regenerálódását és csökkenthetik az ízületi fájdalmat.

2. Gyulladáscsökkentés

Egyes tanulmányok azt mutatják, hogy a Kollagén II Peptid segíthet csökkenteni az ízületek gyulladását.

3. Bőr egészsége

Bár a II.es típusú kollagént elsősorban az ízületekhez kapcsolják, a kollagén általában pozitív hatással van a bőr hidratáltságára és rugalmasságára.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

% Akció!

Kollagén II-es peptid – a porcok rugalmasságáért

A kis molekulájú kollagén II-es peptid segít, hogy a porcaid visszanyerjék rugalmasságukat. Az a mennyiség, amit egy nap beveszel, koncentráltan az ízületekbe jut, nem oszlik el a különböző szervek között, csakis az ízületekbe szívódik fel.

N

A rugalmasabb porcokért

N

Vérhigító szedőknek is alkalmas

N

Ízületi gyulladáscsökkentő

N

Nulla mellékhatás

6 990 Ft

1049 Ft megtakarítás

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Marhaepe

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak.

Vöröshere (Trifolium pratense)

Vöröshere (Trifolium pratense)

A vörös here egy évelő növény, amelyet gyakran használnak a gyógynövényes kezelésekben, különösen a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Lenmag (Linum usitatissimun)

Lenmag (Linum usitatissimun)

A lenmag a len növény magja, mely hosszú ideje ismert értékes táplálkozási és gyógyászati tulajdonságai miatt.

[]