Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Nyitóoldal » Gyógynövények » Kínai angyalgyökér

Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis)

Elsősorban a női egészség támogatására használják, különösen a menstruációs ciklus szabályozására és a menopauza tüneteinek enyhítésére. Jelentős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító tulajdonságokkal rendelkezik, ezáltal segíthet az ízületi fájdalmak és más gyulladásos állapotok kezelésében is. Emellett javítja a vérkeringést és általánosan erősítheti az immunrendszert.

A Kínai angyalgyökér, más néven dong quai vagy “női ginseng”, a hagyományos kínai gyógyászatban régóta használt gyógynövény. Különösen a női reproduktív rendszer egészségének támogatására alkalmazzák, de más egészségügyi előnyei is ismertek.

Ásványi anyagok és vitaminok

Ásványi anyag tartalma igen magas: vasat, magnéziumot és káliumot is tartalmaz. E- és B-vitamin tartalma is kiemelkedő. Emellett még tartalmaz flavonoidokat és poliszacharidokat.

Egészségügyi előnyök

1. Gyulladáscsökkentő hatás

A dong quai gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek enyhíteni a menstruációs görcsöket és egyéb gyulladásos állapotokat.

2. Hormonális egyensúly kialakítása

Hagyományosan használják a hormonális egyensúly javítására, különösen a menopauza alatti tünetek enyhítésére.

3. Menstruációs tünetek enyhítése

A dong quai segíthet a menstruációs fájdalmak, görcsök és a premenstruációs szindróma (PMS) tüneteinek enyhítésében.

4. Vérkeringés javítása

Néhány tanulmány szerint javíthatja a vérkeringést, ami elősegítheti az általános egészséget és vitalitást.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Növényi szterin komplex

A növényi szterinek, más néven fitoszterinek, olyan növényi vegyületek, amelyek szerkezetileg hasonlítanak a koleszterinhez, de növényi eredetűek. Ezek a vegyületek széles körben megtalálhatók a növényi olajokban, diófélékben, magvakban és egyes gabonafélékben.

Brahmi (Bacopa monnieri)

Brahmi (Bacopa monnieri)

A Brahmi, más néven Bacopa monnieri, egy vízi növény, amelyet hagyományosan az ayurvédikus gyógyászatban használnak, elsősorban az agyi funkciók és a mentális teljesítmény javítására.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

A Ginkgo biloba, gyakran csak mint ginkgo ismert, az egyik legrégebben ismert élő növényfaj, amely évszázadok óta használatos a kínai gyógyászatban. A Ginkgo leveleiből készült kivonatok széles körben alkalmazottak a kognitív funkciók és a keringési rendszer támogatására.

0
    0
    Kosaram
    Üress a kosaradVissza a termékekhez
    []