Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Jiaogulan (Gynostemma pentathyllum)

A Gynostemma vagy másnéven Jiaogulan egy keleti kúszónövény, amelyet a kínai népi gyógyászatban használnak. Az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy adaptogén, vagyis segít a szervezetnek ott és abban, ahol és amire szüksége van, ezzel egyensúlyba hozza a szervezet működését. Például, ha sportolók fogyasztják, akkor fokozza az energiaszintet és a reflexeket, valamint csökkenti az izgalmat. Ha álmatlanságban szenvedők veszik be, segít a pihentető alvásban. Tehát képes aktívvá tenni vagy megnyugtatni a szervezetet attól függően, mire van épp szükség.

A Gynostemma, amelyet gyakran “Jiaogulan”-ként is ismernek és néha “az örök élet gyógynövényeként” hivatkoznak rá, egy Ázsiából származó kúszónövény. Ez a növény híres adaptogén tulajdonságairól, amelyek segítenek az emberi szervezetnek az adaptációban és a stresszre adott válaszában.

Ásványi anyagok és vitaminok

A Gynostemma különösen gazdag gypenosidokban, amelyek saponin típusú vegyületek és hozzájárulnak számos egészségügyi előnyhöz.

Egészségügyi előnyök

1. Adaptogén tulajdonságok

A Gynostemma segíthet a szervezetnek az alkalmazkodásban és a különböző stresszhelyzetekre adott válaszában, így segítve az egyensúly fenntartását.

2. Immunrendszer támogatása

A Gynostemma serkentheti az immunrendszert, így segíthet a betegségek megelőzésében.

3. Szív- és érrendszer támogatása

Néhány tanulmány szerint a növény segíthet csökkenteni a koleszterinszintet, a vérnyomást és támogatja a keringési rendszert. Mivel növeli a szívizom összehúzódó-képességét, ezáltal a szívműködés hatékonyságát is. Vagyis szívünk azonos mennyiségű vért kevesebb erőfeszítéssel lesz képes továbbítani.

4. Energiaszint növelése

A Gynostemma fokozhatja az energiaszintet és csökkentheti a fáradtságot. Fokozza az állóképességet és csökkenti a regenerációhoz szükséges időt, így ez egy tökéletes választás ha sportteljesítményünket akarjuk javítani.

5. Antioxidáns tulajdonságok

A benne lévő vegyületek antioxidáns tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek védelmet nyújtanak a szabad gyökök káros hatásai ellen. Növeli a SOD nevű antioxidáns mértékét a szervezetben, ami a legfontosabb antioxidánsnak számít, mivel ez felel az élettartam hosszáért.

6. Cukorbetegség

Egyes tanulmányok szerint a Gynostemma segíthet szabályozni a vércukorszintet és javíthatja az inzulinérzékenységet.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

% Akció!

Gránátalma + Jiaogulan – szíved gyógynövényei!

A gránátalma és a jiaogulan levél emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai felbecsülhetetlenek.

A gránátalma, több mint 100 biológiailag aktív hatóanyagot tartalmaz. A gránátalma talán a legerősebb természetes antioxidáns.

A Jiaogulan egy nagyon erős adaptogén, ami azt jelenti, hogy ott segít a szervezetnek, ahol annak arra szüksége van, így egyensúlyba hozza a szervezet működését.

N

Szív és érrendszeri panaszok

N

Érszűkület

N

Magas vérnyomás

N

3X-szor több antioxidáns

4 590 Ft

689 Ft megtakarítás

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Marhaepe

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak.

Vöröshere (Trifolium pratense)

Vöröshere (Trifolium pratense)

A vörös here egy évelő növény, amelyet gyakran használnak a gyógynövényes kezelésekben, különösen a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Lenmag (Linum usitatissimun)

Lenmag (Linum usitatissimun)

A lenmag a len növény magja, mely hosszú ideje ismert értékes táplálkozási és gyógyászati tulajdonságai miatt.

[]