Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Nyitóoldal » Gyógynövények » D-aszparaginsav

D-aszparaginsav

A D-aszparaginsav (D-AA) egy aminosav, amely természetesen előfordul az emberi szervezetben és bizonyos élelmiszerekben. A D-AA a hypophysis és a herék stimulálásával serkentheti a szervezet természetes tesztoszteron-termelését. Néhány tanulmány kimutatta, hogy a D-AA szedése jelentősen növelheti a szabad és összes tesztoszteron szintjét egészséges, nem-aktív férfiaknál. Néhány tanulmány szerint a D-AA szedése javíthatja a sperma minőségét és mennyiségét, ami növelheti a termékenységet. Egyes kísérletek arra utalnak, hogy a D-AA növelheti a növekedési hormon szintjét, ami elősegítheti az izomnövekedést és a zsírégetést.

A D-aszparaginsav egy aminosav, amely természetesen előfordul az emberi testben, különösen az agyalapi mirigyben, a herékben és az agyban. Ezen felül több élelmiszerben, például bizonyos hüvelyesekben, gabonafélékben és húsokban is megtalálható.

Egészségügyi előnyök

1. Tesztoszteron szint növelése

Az egyik legismertebb hatása a DAA-nak a tesztoszteron szint emelése, különösen azoknak az esetében, akik alacsony tesztoszteronszinttel rendelkeznek. Több kutatás is arra utal, hogy a D-aszparaginsav rövid távú használata növelheti a tesztoszteron termelését.

2. Növeli a nemi hormonok termelését

A DAA nem csak a tesztoszteron szintet befolyásolja. Serkenti az LH (luteinizáló hormon) és a FSH (follikulus stimuláló hormon) termelését is, melyek a nemi hormonok termelésében játszanak szerepet mind férfiakban, mind nőkben.

3. Termékenység

Néhány tanulmány szerint a DAA javíthatja a férfiak spermiumainak minőségét és koncentrációját.

4. Növeli az állóképességet és az izomerőt

Mivel a DAA befolyásolja a tesztoszteron szintet, egyes sportolók és testépítők úgy vélik, hogy az aminosav növelheti az állóképességet és az izomerőt.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

% Akció!

Alfa – több tesztoszteron, több erő természetesen

Az Alfa étrend-kiegészítő preiotikummal kiváló minőségű, gondosan válogatott gyógynövényeket tartalmaz, amelyek híresek a tesztoszteronszint növeléséről, a fizikai teljesítmény fokozásáról és az általános jólét javításáról. Az ashwagandha, a maral gyökér, a tongkat ali, a görögszéna, a D-aszparaginsav, valamint a szerves kötésű cink egyedülálló keveréke segíthet a szervezetnek természetes úton helyreállítani a hormonális egyensúlyt és az energia szintet. Hozzájárul a termékenység javulásához és a szexuális teljesítmény növeléséhez, támogatja az immunrendszert, elősegíti az izomnövekedést, és javítja a kognitív funkciókat is.

N

Tesztoterinszint növelő

N

Fizikai teljesítmény növelése

N

Férfi hormonháztartás szabályozó

N

Izomnövekedés fokozó

4 690 Ft

704 Ft megtakarítás

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Marhaepe

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak.

Vöröshere (Trifolium pratense)

Vöröshere (Trifolium pratense)

A vörös here egy évelő növény, amelyet gyakran használnak a gyógynövényes kezelésekben, különösen a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Lenmag (Linum usitatissimun)

Lenmag (Linum usitatissimun)

A lenmag a len növény magja, mely hosszú ideje ismert értékes táplálkozási és gyógyászati tulajdonságai miatt.

[]