Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Nyitóoldal » Gyógynövények » D-aszparaginsav

D-aszparaginsav

A D-aszparaginsav (D-AA) egy aminosav, amely természetesen előfordul az emberi szervezetben és bizonyos élelmiszerekben. A D-AA a hypophysis és a herék stimulálásával serkentheti a szervezet természetes tesztoszteron-termelését. Néhány tanulmány kimutatta, hogy a D-AA szedése jelentősen növelheti a szabad és összes tesztoszteron szintjét egészséges, nem-aktív férfiaknál. Néhány tanulmány szerint a D-AA szedése javíthatja a sperma minőségét és mennyiségét, ami növelheti a termékenységet. Egyes kísérletek arra utalnak, hogy a D-AA növelheti a növekedési hormon szintjét, ami elősegítheti az izomnövekedést és a zsírégetést.

A D-aszparaginsav egy aminosav, amely természetesen előfordul az emberi testben, különösen az agyalapi mirigyben, a herékben és az agyban. Ezen felül több élelmiszerben, például bizonyos hüvelyesekben, gabonafélékben és húsokban is megtalálható.

Egészségügyi előnyök

1. Tesztoszteron szint növelése

Az egyik legismertebb hatása a DAA-nak a tesztoszteron szint emelése, különösen azoknak az esetében, akik alacsony tesztoszteronszinttel rendelkeznek. Több kutatás is arra utal, hogy a D-aszparaginsav rövid távú használata növelheti a tesztoszteron termelését.

2. Növeli a nemi hormonok termelését

A DAA nem csak a tesztoszteron szintet befolyásolja. Serkenti az LH (luteinizáló hormon) és a FSH (follikulus stimuláló hormon) termelését is, melyek a nemi hormonok termelésében játszanak szerepet mind férfiakban, mind nőkben.

3. Termékenység

Néhány tanulmány szerint a DAA javíthatja a férfiak spermiumainak minőségét és koncentrációját.

4. Növeli az állóképességet és az izomerőt

Mivel a DAA befolyásolja a tesztoszteron szintet, egyes sportolók és testépítők úgy vélik, hogy az aminosav növelheti az állóképességet és az izomerőt.

Egyéb kapcsolodó termékek

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Növényi szterin komplex

A növényi szterinek, más néven fitoszterinek, olyan növényi vegyületek, amelyek szerkezetileg hasonlítanak a koleszterinhez, de növényi eredetűek. Ezek a vegyületek széles körben megtalálhatók a növényi olajokban, diófélékben, magvakban és egyes gabonafélékben.

Brahmi (Bacopa monnieri)

Brahmi (Bacopa monnieri)

A Brahmi, más néven Bacopa monnieri, egy vízi növény, amelyet hagyományosan az ayurvédikus gyógyászatban használnak, elsősorban az agyi funkciók és a mentális teljesítmény javítására.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba

A Ginkgo biloba, gyakran csak mint ginkgo ismert, az egyik legrégebben ismert élő növényfaj, amely évszázadok óta használatos a kínai gyógyászatban. A Ginkgo leveleiből készült kivonatok széles körben alkalmazottak a kognitív funkciók és a keringési rendszer támogatására.

0
    0
    Kosaram
    Üress a kosaradVissza a termékekhez
    []