Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Bromelain

Az ananászban magas koncentrációban jelen lévő bromelain egy olyan enzim, amely nem csupán a fehérjék emésztését segíti, hanem ígéretes gyulladáscsökkentő hatásai is vannak A bromelin gátolja egyes prosztaglandinok kialakulását. Ezáltal megakadályozza az ezek okozta fájdalmat és gyulladást, miközben egyéb, gyulladásgátló prosztaglandinok termelését elősegíti. Oldja a nyákot, enyhíti az orrdugulást. Habár a vizsgálati eredmények nem egységesek, a bromelin enyhítheti a szénanátha következtében fellépő gyulladást és duzzanatot is.

A bromelain egy enzimkomplex, amelyet leggyakrabban az ananász szárából és gyümölcséből nyernek ki. Ezt az enzimet már régóta használják Közép- és Dél-Amerikában hagyományos gyógyszerként, és az elmúlt évtizedekben számos tudományos kutatás is bizonyította annak potenciális egészségügyi előnyeit.

Ásványi anyagok és vitaminok

A bromelain proteáz enzimeket tartalmaz, amelyek fehérjék lebontásában vesznek részt.

Egészségügyi előnyök

1. Gyulladáscsökkentő hatás

A bromelainnak gyulladáscsökkentő tulajdonságai vannak, amelyek hozzájárulhatnak olyan gyulladásos állapotok enyhítéséhez, mint az ízületi gyulladás.

2. Emésztés

A bromelain javíthatja az emésztést, különösen a fehérjében gazdag ételek emésztését. Ez az enzim segít fokozni az emésztést, segítve testednek, hogy könnyedén feldolgozza az ételt. 

3. Sebgyógyulás

Néhány kutatás szerint a bromelain segíthet a sebgyógyulásban, például műtétek után vagy sérülések esetén.

4. Allergia enyhítése

Néhány tanulmány szerint a bromelain gátolhatja az allergiás reakciókat kiváltó sejtek aktivitását. A bromelain hozzájárulhat a légzőrendszer egészségéhez, segítve a légúti problémák kezelését és a könnyebb lélegzést.

5. Torokfájás és arcüreggyulladás

A bromelaint bizonyos készítményekben torokfájás és arcüreggyulladás kezelésére is használják. A bromelain erősíti az immunrendszert, segítve a szervezetet a betegségekkel és fertőzésekkel szembeni küzdelemben.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

% Akció!

Rovida – természetes védelem az allergia ellen

Folyton fújod az orrod? Egész nap tüsszögsz? Eleged van belőle, hogy az emberek távolságot tartanak tőled, mert azt hiszik beteg vagy?

A Rovida a fekete kömény, a csalán levél, a quercetin és a bromelain erejével segít legyőzni az allergiás tüneteket! Ez a 4 gyógynövény segíthet megelőzni az allergiás tünetek kialakulását, vagy csökkentheti az ezzel járó tüneteket még a szezon kezdete előtt.

N

Gyakori orrfolyás ellen

N

Szemviszketés esetén

N

Tüsszögés ellen

N

Allergiás tünetek enyhítésére

4 590 Ft

689 Ft megtakarítás

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Marhaepe

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak.

Vöröshere (Trifolium pratense)

Vöröshere (Trifolium pratense)

A vörös here egy évelő növény, amelyet gyakran használnak a gyógynövényes kezelésekben, különösen a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Lenmag (Linum usitatissimun)

Lenmag (Linum usitatissimun)

A lenmag a len növény magja, mely hosszú ideje ismert értékes táplálkozási és gyógyászati tulajdonságai miatt.

[]