Barion Pixel
HerbaD logó
60 napos visszafizetési garancia - Herba-D

100% Magyar vállalat

4034 Debrecen, Repce utca 27

Nyitóoldal » Gyógynövények » Béta-szitoszterol

Béta-szitoszterol

A béta szitoszterol a növényi szterolok közé tartozik, melyek a növényekben megtalálhatók és szerkezetük a koleszterinhez hasonló, mégis kicsit különbözik attól. A béta -szitoszterol az emberi szervezetben gátolja a táplálékkal felvett koleszterin felszívódását, gyulladáscsökkentő, biztonságosan adagolható. A prosztata jóindulatú túltengésekor is gyakran használt növényi hatóanyag, mivel fogyasztása segít a jóindulatú prosztata megnagyobbodás tüneteit csökkenteni, a vizelet áramlási paramétereket javítani.

A béta-szitoszterol egy olyan növényi szterol, amely számos növényben megtalálható, beleértve a gyümölcsöket, zöldségeket, dióféléket, magvakat és növényi olajokat. Kémiai szerkezete hasonló a koleszterolhoz, de a szervezet nem tudja hatékonyan felszívni vagy hasznosítani, így sokféle potenciális egészségügyi előnyt is hordoz.

Egészségügyi előnyök

1. Koleszterinszint csökkentés

A béta-szitoszterol ismert koleszterin-csökkentő hatásáról. Megköti a koleszterint a belekben, megakadályozva annak felszívódását, ami alacsonyabb LDL (a “rossz” koleszterin) szinthez vezethet a vérben.

2. Prosztata egészsége

Egyes tanulmányok szerint a béta-szitoszterol segíthet a prosztata jóindulatú megnagyobbodás (BPH) tüneteinek enyhítésében.

3. Gyulladáscsökkentő hatás

Van némi bizonyíték arra vonatkozóan, hogy a béta-szitoszterol gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek különböző krónikus betegségekben.

4. Immunerősítő hatás

Néhány kutatás szerint a béta-szitoszterol módosíthatja az immunválaszt és erősítheti az immunrendszert.

5. Bőr egészsége

A béta-szitoszterolnak vannak bőrvédő tulajdonságai, és segíthet bizonyos bőrbetegségek, például az ekcéma tüneteinek enyhítésében.

Top termék

Top termékajánlatunk!

A legkellendőbb termék, ami ezt a gyógynövényt tartalmazza, most kedvezményesen csak neked.

% Akció!

Proszta 6 – az egészséges prosztatáért

A férfiak felénél 50 éves korra már megjelennek a prosztata-megnagyobbodás tünetei, majd a kor elteltével rohamosan nő a prosztata megnagyobbodás esélye. Az viszont tévhit, hogy a prosztata-megnagyobbodás teljesen természetes velejárója az öregedésnek, vagy szükséges rossz, amivel együtt kell élni. Előzd meg a problémát a természet erejével ismerd meg a színtiszta tökmagolaj, afrikai szilvafa, csalán gyökér, béta-szitoszterol, kisvirágú füzike és fűrészpálma kivonatot tartalmazó Proszta 6-ot.

N

Megnagyobbodott prosztata ellen

N

Tesztoszterinszint növelő

N

Sűrű vízelési inger esetén

N

Húgyúti rendszer működésének javítása

6 690 Ft

1004 Ft megtakarítás

További gyógynövények, amelyekről többet szeretnél tudni

Marhaepe

A marhaepe, vagyis a szarvasmarha epe, hagyományos gyógynövényes kezelésekben használt összetevő, amelyet elsősorban az emésztési folyamatok támogatására használnak.

Vöröshere (Trifolium pratense)

Vöröshere (Trifolium pratense)

A vörös here egy évelő növény, amelyet gyakran használnak a gyógynövényes kezelésekben, különösen a menopauza tüneteinek enyhítésére.

Lenmag (Linum usitatissimun)

Lenmag (Linum usitatissimun)

A lenmag a len növény magja, mely hosszú ideje ismert értékes táplálkozási és gyógyászati tulajdonságai miatt.

[]