Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Fűzfakéreg: a természet aszpirinje!

2022.10.26 09:58

A fűzfakérget a természet aszpirinjének is szokták nevezni.

Téged is érdekel miért hívják így?

Nos, most megtudhatod!

Fűzfakéreg: a természet aszpirinje!

Képzeld csak a fűzfakéreg az aszpirin egyik alapanyaga éppen emiatt kijelenthetjük, hogy hatása megegyezik a mai modern fájdalomcsillapítókkal.

Már az ókorban nagy népszerűségnek örvendett, igaz akkor még senki nem sejtette, hogy az aszpirin egyik fontos alapanyaga lesz a későbbiekben.

Lássuk milyen gyógyhatásokkal bír ez a fantasztikus gyógynövény:

Gyulladáscsökkentő!

Nagyon erős természetes gyulladáscsökkentő, emiatt ízületi gyulladások, láz és megfázás, bélgyulladások esetén is érdemes alkalmazni, hiszen enyhíti a kialakult gyulladást és az ezzel járó fájdalmat.

Fájdalomcsillapító!

 Nagyon hatékony fájdalomcsillapító, elsősorban fejfájás esetén szokták alkalmazni, de hát- és nyakfájás, izomfájdalom valamint fogfájás esetén is segítséget nyújthat. Ez valószínűleg nem meglepő senki számára hiszen fájdalomcsillapító hatása az aszpirinéhez hasonlítható.

Fontos kiemelni, hogy a fűzfakéreg ugyanolyan hatással bír mint az aszpirin, mivel mindkettő szalicilt tartalmaz. A fűzfakéreg ugyan lassabban hat mint az aszpirin, DE hatása tovább tart és jóval kevesebb káros mellékhatással bír. Kevesen tudják, de az aszpirin súlyos esetben gyomorvérzést is okozhat, ezzel szemben a fűzfakéreg ilyen mellékhatásokkal nem rendelkezik.

Menstruációs görcsök!

A fűzfakéreg lazítja a méh izmait  és enyhíti a menstruációs görcsöket, mivel képes megakadályozni egy hormonszerű vegyület termelődését (prosztaglandin) ami gyulladást és fájdalmat okoz a menstruáció során. Sőt még a vérzés mennyiségét is képes csökkenteni.

Emésztés és méregtelenítés!

Segíthet helyreállítani az emésztés egészségét, mivel nyugtatja a gyomrot, csökkenti a gyomorhurutot és a hányingert. Továbbá hozzájárul a máj méregtelenítéséhez, segítséget nyújthat zsírmáj és lépproblémák esetén is.

Vértisztító hatással is bír, valamint segít megelőzni a vérrögképződést.

Nyugtatja az idegrendszert és álmatlanság kezelésére is alkalmas.

A fűzfakéreg hatása szerteágazó! És alkalmazása nem veszélyes, hiszen nem okoz olyan súlyos panaszokat mint az aszpirin!

Ha érdekel egy étrend-kiegészítő, ami természetes módon segít enyhíteni a fejfájás vagy esetleg a menstruációs görcsök okozta panaszokat KATTINTS IDE!

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!