HerbaD logó

Nyitóoldal » Elégedettségi garancia

Nyitóoldal » Elégedettségi garancia

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem érzékelsz változást az állapotodban, a termék árát szó nélkül visszatérítjük. Mi nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni. Amint a termék beérkezik hozzánk, a lehető leghamarabb, de maximum 14 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát az általad megadott bankszámla számra. Ehhez nincs más dolgot, mint kitölteni az alábbi űrlapot!


Termék visszaküldésre ajánljuk a csomagnet.hu oldalt, ahol könnyen, gyorsan és kényelmesen elintézheted a futár rendelést. Felhívjuk figyelmed, hogy utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény alapján fogyasztó csak természetes személy lehet. Abban az esetben tehát, ha cégre kérted a számlát, akkor nem minősülsz fogyasztónak, mert egy cég nem lehet természetes személy (még akkor sem, ha egyéni ügyvédi vagy egyéni vállalkozói minőségben bonyolítottad le a vásárlást). A kormányrendelet alapján tehát nem illet meg az elállási jog.

Amennyiben további információra van szükséges az elállással kapcsolatban, olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.

Köszönjük megértésed!

0
    0
    Kosaram
    Üress a kosaradVissza a termékekhez
    []