Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

60 napos pénzvisszafizetési garancia

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem érzékelsz változást az állapotodban, a termék árát szó nélkül visszatérítjük. Mi nem fogunk kibúvót keresni, nem fogunk félrebeszélni. Amint a termék beérkezik hozzánk, a lehető leghamarabb, de maximum 14 munkanapon belül visszautaljuk a termék árát az általad megadott bankszámla számra. Ehhez nincs más dolgot, mint kitölteni az alábbi űrlapot!

Elállási adatkezelési nyilatkozat

Termék visszaküldésre ajánljuk a Csomagnet.hu oldalt, ahol könnyen, gyorsan és kényelmesen elintézheted a futár rendelést. Felhívjuk figyelmed, hogy utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!

A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény alapján fogyasztó csak természetes személy lehet. Abban az esetben tehát, ha cégre kérted a számlát, akkor nem minősülsz fogyasztónak, mert egy cég nem lehet természetes személy (még akkor sem, ha egyéni ügyvédi vagy egyéni vállalkozói minőségben bonyolítottad le a vásárlást). A kormányrendelet alapján tehát nem illet meg az elállási jog.

Amennyiben további információra van szükséges az elállással kapcsolatban, olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.

 

Köszönjük megértésed!

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!