Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Hiába a jó idő, folyton fáradtnak és levertnek érzed magad? Alig vártad, hogy végre kijuss a szabadba és élvezd a fantasztikus időjárást, munka után mégis egyből az ágyba vágysz?

És hiába fekszel le időben és alszol 8 órát csak nem érzed magad kipihentnek? 

Akkor valószínűleg a tavaszi fáradtság téged is utolért!

De adunk pár tippet hogyan tudnád kezelni ezt!

Mai blog cikkünkben a hipertónia, más néven a magas vérnyomás világnapja alkalmából szeretnénk felhívni a figyelmeteket ennek a nagyon gyakori betegségnek a veszélyeire és megelőzési lehetőségeire.

A laktózintolerancia, vagy másnéven laktózérzékenység egy napjainkban egyre több embert érintő emésztési zavar, amelyről szinte napi szinten hallhatunk és a boltokban is találkozhatunk számos alternatív élelmiszerrel, amely a laktózérzékenységben szenvedőknek nyújtanak segítséget.

Köztudott, hogy szervezetünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen optimális mennyiségű folyadékot magunkhoz venni napi szinten. Egyszerűnek hangzik, azonban adódnak élethelyzetek, amikor nem tudjuk a napi ajánlott mennyiséget elfogyasztani, vagy szimplán csak “elfelejtünk inni”.

Csontjaink egészsége elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő fizikai erőben legyünk, hogy fittek maradjunk és esetleges betegségeket elkerüljünk. A három kulcsfontosságú tényező csontjaink állapotának megőrzéséhez: a megfelelő mennyiségű D-vitamin, kalcium bevitele és a rendszeres mozgás megléte. Ha a “trió” bármely eleme hiányzik, akkor nem épül fel megfelelő, egészséges csontozat.

Hajunk nagyon sokat elárul rólunk, külső megjelenésünk egyik ékköve. Sokszor azonban nem fordítunk elegendő figyelmet a megfelelő ápolására és karbantartására. A hajápolás nem csupán a legdrágább, márkás samponok megvásárlásánál kezdődik, további odafigyelésre van szükség és a megfelelő táplálkozás is elengedhetetlen a megfelelő végeredmény érdekében.

Előző blog cikkünkből megismerhettétek a gombák, azon belül is a gyógygombák eredetét, alkalmazási módjait és néhány betegségre gyakorolt hatásait, valamint “gombás” érdekességet osztottunk meg veletek. Mai cikkünkből tovább olvashattok ezekről az egészségre rendkívül pozitív hatást gyakorló élőlényekről, melyeket most legismertebb és leginkább hasznos fajták szerint csoportosítunk.

 

Manapság egyre felkapottabbak lettek és nagyobb teret kapnak a gyógygombák. Szinte kivétel nélkül megtalálhatóak a gyógygombák minden olyan webshopban, amely természetes összetevőkből készült termékeket forgalmaz. Mai blog cikkünkben az eredetéről és használatukról osztunk meg fontos információkat Veletek. Tartsatok velünk!

Előző blog cikkünkben már bemutattuk a méregtelenítés alapjait és néhány hasznos tippet is megosztottunk Veletek. Most elhoztuk Nektek az egyik méltán ismert és leghatékonyabb méregtelenítő kúrát. Ismerkedjünk meg a léböjttel!

Beléptünk az új évbe, amikor is sokakban ünnepélyes, az előttük álló évre vonatkozó ígéretek fogalmazódtak meg. Ezek között legtöbbször életmódváltással, fogyókúrával, egészséges táplálkozással kapcsolatos fogadalmakat találunk. Vannak egész évben kitartó, fogadalmaiknak és egészségüknek eleget tevő egyének, azonban sokaknál csak év eleji fellángolás, néhány napos, hetes, vagy hónapos folyamatról beszélünk. Mit tehetünk, hogy sikerüljön betartani ezeket a fogadalmakat és önsanyargatás helyett motiváltan álljunk a dologhoz?

Bizonyára a karácsonyi ünnepek ínycsiklandó fogásai, előételei, desszertjei sokakat rabul ejtettek, nem törődve a határokkal. Ilyenkor gyakran előfordul túlevés, puffadás, majd a nagy lakoma utáni napokban étvágytalanság. Ha te is hasonló cipőben vagy, vagy a következő ünnep alkalmával szeretnéd elkerülni a kellemetlenségeket, akkor bátran ajánljuk cikkünket.

Mutatunk néhány remek módszert, amelyek segítségével a karácsonyi túlevés egyszerűen és gyorsan legyűrhető.

Te is tapasztalod minden év végén, hogy kissé leeresztesz, kimerülsz a hajtásban és több energiára lenne szükséged? Ez természetes, mi pedig segítünk, hogy természetes vitaminokkal ezt el is tudd érni!