Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Az allergia szinte egész évben hatással van életünkre!

A Herba-D csapatában már hosszú évek óta vannak allergiával küzdők.

Rossz volt látni minden tavasszal, ahogy újrakezdődik a szenvedésük és tart egészen őszig.

Így hát elkezdtünk kutatni azok után a gyógynövények után, amik segíthetnek leküzdeni az allergia okozta kellemetlenségeket.

Tudtad, hogy több, mint 100 ízületi probléma létezhet? És ezek közül a porckopás a leggyakoribb!

És minél idősebb az ember, annál nagyobb valószínűséggel alakul ki ez a betegség.

Ha úgy érzed ez Téged is érint, olvass tovább és tudd meg mi is valójában és hogyan tudnád kemikália mentesen kezelni!

Megállás nélkül folyik az orrod?

Mindenki azt hiszi rólad, hogy beteg vagy?

Ha tudnák mekkora szenvedés az allergia…..

A Herba-D csapatában már hosszú évek óta vannak allergiával küzdők.

Rossz volt látni minden tavasszal, ahogy újrakezdődik a szenvedésük és tart egészen őszig.

Így hát elkezdtünk kutatni azok után a gyógynövények után, amik segíthetnek leküzdeni az allergia okozta kellemetlenségeket.

Tudd meg mire jutottunk!

Napjainkban egyre több ember tér át a vegán életmódra, amely az állati eredetű táplálékok, kozmetikumok, szolgáltatások kiiktatását jelenti az étrendünkből, mindennapos cselekvéseink, tárgyaink, kencéink közül.

A döntés hátterében számos ok húzódhat: egyszerűen morális, környezetvédelmi vagy sajátos egészségügyi okból is vegánná válhat valaki.

Amennyiben helyesen, az alapvető “szabályokat” betartva gyakorlott a vegán életmód, az számos egészségügyi előnyt eredményezhet.

Végre itt a jó idő!

Annak ellenére, hogy számoltad vissza a napokat, hogy végre süssön a Nap és el lehessen rakni a téli nagy kabátokat, most mégis sokat szédülsz napközben és nem érzed magad 100%-osnak?

Akkor a meleg idő hatással van a Te vérnyomásodra is!

De mégis hogyan?

Tudd, meg hogy befolyásolja a meleg a vérnyomás ingadozását.

Itt a jó idő nyitnak a strandok, lehet menni fürdeni, csúszdázni, napozni kinek mi a kedvenc pihenési szokása nyáron.

Azonban sokak számára, elsősorban a Hölgyeknek ez veszélyekkel is járhat!

A húgyúti fertőzések ugyanis ilyenkor sem kerülnek el!

Tudd meg, hogyan enyhítheted a húgyuti fertőzések kellemetlen tüneteit természetes úton!

Hiába a jó idő, folyton fáradtnak és levertnek érzed magad? Alig vártad, hogy végre kijuss a szabadba és élvezd a fantasztikus időjárást, munka után mégis egyből az ágyba vágysz?

És hiába fekszel le időben és alszol 8 órát csak nem érzed magad kipihentnek? 

Akkor valószínűleg a tavaszi fáradtság téged is utolért!

De adunk pár tippet hogyan tudnád kezelni ezt!

Mai blog cikkünkben a hipertónia, más néven a magas vérnyomás világnapja alkalmából szeretnénk felhívni a figyelmeteket ennek a nagyon gyakori betegségnek a veszélyeire és megelőzési lehetőségeire.

A laktózintolerancia, vagy másnéven laktózérzékenység egy napjainkban egyre több embert érintő emésztési zavar, amelyről szinte napi szinten hallhatunk és a boltokban is találkozhatunk számos alternatív élelmiszerrel, amely a laktózérzékenységben szenvedőknek nyújtanak segítséget.

Köztudott, hogy szervezetünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen optimális mennyiségű folyadékot magunkhoz venni napi szinten. Egyszerűnek hangzik, azonban adódnak élethelyzetek, amikor nem tudjuk a napi ajánlott mennyiséget elfogyasztani, vagy szimplán csak “elfelejtünk inni”.

Csontjaink egészsége elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő fizikai erőben legyünk, hogy fittek maradjunk és esetleges betegségeket elkerüljünk. A három kulcsfontosságú tényező csontjaink állapotának megőrzéséhez: a megfelelő mennyiségű D-vitamin, kalcium bevitele és a rendszeres mozgás megléte. Ha a “trió” bármely eleme hiányzik, akkor nem épül fel megfelelő, egészséges csontozat.

Hajunk nagyon sokat elárul rólunk, külső megjelenésünk egyik ékköve. Sokszor azonban nem fordítunk elegendő figyelmet a megfelelő ápolására és karbantartására. A hajápolás nem csupán a legdrágább, márkás samponok megvásárlásánál kezdődik, további odafigyelésre van szükség és a megfelelő táplálkozás is elengedhetetlen a megfelelő végeredmény érdekében.