Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Előfordult már Veled, hogy hallottál valamiről, amit mindennapi étkezéseid során fogyasztasz, és nem is tudtad, hogy csodálatos jótékony hatással bír a szervezetedre? Ha igen, akkor nem vagy egyedül! Ma egy olyan anyagról szeretnénk beszélgetni, ami talán nem annyira ismert, mint néhány más tápanyag, mégis elképesztően fontos lehet az egészségünk számára.

Beszéljünk az alfa-liponsavról.

Ebben a cikkben az egyik legfontosabb témára, a vércukorszintre gyakorolt hatására szeretnénk összpontosítani. A vércukorszint – hogy tiszta legyen a fogalom – egyszerűen az a mennyiségű cukor, ami a véráramban kering. A megfelelő vércukorszint létfontosságú az egészségünk számára, és annak túlzott emelkedése különböző egészségügyi problémákat okozhat, mint például a cukorbetegség.

Talán már hallottad a vércukorszint fogalmát, vagy esetleg a saját bőrödön tapasztaltad annak változásait. De mi is pontosan a vércukorszint, és miért fontos odafigyelnünk rá? 

Ebben a cikkben közelebbről is megvizsgáljuk, miért is olyan fontos a megfelelő vércukorszint, hogyan befolyásolja a test működését, és mire figyeljünk, hogy egészségünket megőrizzük.

A "fito" a görög "phyto" szóból származik, ami növényt jelent, míg az "ösztrogén" egy női hormon neve. A fitoösztrogén tehát egy növényi eredetű vegyület, amely hasonló hatással bír az emberi szervezetre, mint az ösztrogén hormon, mert hasonló kémiai szerkezettel rendelkezik. Egyszerűbben fogalmazva: a fitoösztrogének olyan növényi vegyületek, amelyek az ösztrogénszerű hatásuk révén képesek befolyásolni a hormonrendszerünket.

Mindenki hallott már a méhekről és az általuk termelt finom mézről. De tudtátok, hogy a méhek egy másik, rendkívül érdekes anyagot is előállítanak, amelyet kizárólag a méhkirálynő táplálására használnak? Ez az anyag nem más, mint a méhpempő! Ebben a cikkben nem csak a méhpempővel ismerkedünk meg közelebbről, hanem annak hatását is megvizsgáljuk az endokrin rendszerünkben - a testünk "hormonközpontjában", ami számos alapvető funkciót szabályoz, a hangulatunktól kezdve az energiaszintünkig.

Ebben a cikkben a gyermekláncfű két különösen érdekes hatására koncentrálunk: a májtisztító és vízhajtó tulajdonságaira. 

Valószínűleg már hallottál róla, hogy a spirulina egy igazi szuperélelmiszer, amely az elmúlt időben szó szerint berobbant az egészségügyi köztudatba. Vajon ennek mi az oka? 

Tehát ha valaha is kíváncsi voltál arra, hogy a görögszéna hogyan befolyásolhatja a férfiak egészségét, vagy egyszerűen csak többet szeretnél megtudni róla, akkor jó helyen jársz. Cikkünkben alaposan végigvezetünk a görögszénával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókon, kutatási eredményeken és azokon a hatásokon, amelyeket a férfi szervezetére gyakorol.

Tarts velünk, hogy megtudd: hogyan változtathatsz pár egyszerű szokáson, és szabadulhatsz meg ettől a bosszantó problémától!

Ebben a cikkben végigvesszük, hogy mely vitaminokra és ásványi anyagokra érdemes külön odafigyelnünk a nyári hónapok alatt, és miért is olyan létfontosságúak ezek számunkra ebben az időszakban.

Ebben a cikkben megismerkedünk néhány olyan gyógynövényrel, amelyek már évszázadok óta segítenek nőknek világszerte, hogy a „havi vendég” ne legyen olyan kellemetlen.

Sokan gondolják, hogy a depresszió egyszerűen "szomorúság" vagy "rossz nap". Talán te is így gondoltad korábban. Azonban a depresszió sokkal több ennél. Egy mélyreható és összetett mentális egészségi probléma, amely számos embert érint világszerte. De miért van az, hogy annyian küzdenek vele, és talán mégtöbben félnek beszélni róla?

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!