Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Köztudott, hogy szervezetünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen optimális mennyiségű folyadékot magunkhoz venni napi szinten. Egyszerűnek hangzik, azonban adódnak élethelyzetek, amikor nem tudjuk a napi ajánlott mennyiséget elfogyasztani, vagy szimplán csak “elfelejtünk inni”.

Csontjaink egészsége elengedhetetlen ahhoz, hogy megfelelő fizikai erőben legyünk, hogy fittek maradjunk és esetleges betegségeket elkerüljünk. A három kulcsfontosságú tényező csontjaink állapotának megőrzéséhez: a megfelelő mennyiségű D-vitamin, kalcium bevitele és a rendszeres mozgás megléte. Ha a “trió” bármely eleme hiányzik, akkor nem épül fel megfelelő, egészséges csontozat.

Hajunk nagyon sokat elárul rólunk, külső megjelenésünk egyik ékköve. Sokszor azonban nem fordítunk elegendő figyelmet a megfelelő ápolására és karbantartására. A hajápolás nem csupán a legdrágább, márkás samponok megvásárlásánál kezdődik, további odafigyelésre van szükség és a megfelelő táplálkozás is elengedhetetlen a megfelelő végeredmény érdekében.

Előző blog cikkünkből megismerhettétek a gombák, azon belül is a gyógygombák eredetét, alkalmazási módjait és néhány betegségre gyakorolt hatásait, valamint “gombás” érdekességet osztottunk meg veletek. Mai cikkünkből tovább olvashattok ezekről az egészségre rendkívül pozitív hatást gyakorló élőlényekről, melyeket most legismertebb és leginkább hasznos fajták szerint csoportosítunk.

 

Manapság egyre felkapottabbak lettek és nagyobb teret kapnak a gyógygombák. Szinte kivétel nélkül megtalálhatóak a gyógygombák minden olyan webshopban, amely természetes összetevőkből készült termékeket forgalmaz. Mai blog cikkünkben az eredetéről és használatukról osztunk meg fontos információkat Veletek. Tartsatok velünk!

Előző blog cikkünkben már bemutattuk a méregtelenítés alapjait és néhány hasznos tippet is megosztottunk Veletek. Most elhoztuk Nektek az egyik méltán ismert és leghatékonyabb méregtelenítő kúrát. Ismerkedjünk meg a léböjttel!

Beléptünk az új évbe, amikor is sokakban ünnepélyes, az előttük álló évre vonatkozó ígéretek fogalmazódtak meg. Ezek között legtöbbször életmódváltással, fogyókúrával, egészséges táplálkozással kapcsolatos fogadalmakat találunk. Vannak egész évben kitartó, fogadalmaiknak és egészségüknek eleget tevő egyének, azonban sokaknál csak év eleji fellángolás, néhány napos, hetes, vagy hónapos folyamatról beszélünk. Mit tehetünk, hogy sikerüljön betartani ezeket a fogadalmakat és önsanyargatás helyett motiváltan álljunk a dologhoz?

Bizonyára a karácsonyi ünnepek ínycsiklandó fogásai, előételei, desszertjei sokakat rabul ejtettek, nem törődve a határokkal. Ilyenkor gyakran előfordul túlevés, puffadás, majd a nagy lakoma utáni napokban étvágytalanság. Ha te is hasonló cipőben vagy, vagy a következő ünnep alkalmával szeretnéd elkerülni a kellemetlenségeket, akkor bátran ajánljuk cikkünket.

Mutatunk néhány remek módszert, amelyek segítségével a karácsonyi túlevés egyszerűen és gyorsan legyűrhető.

Te is tapasztalod minden év végén, hogy kissé leeresztesz, kimerülsz a hajtásban és több energiára lenne szükséged? Ez természetes, mi pedig segítünk, hogy természetes vitaminokkal ezt el is tudd érni!

Beköszöntött a hideg, nyirkos, komor napok időszaka, az időjárás pedig köztudottan hatással van hangulatunkra, érzelmeinkre. A nappalok rövidültével mi is hajlamosabbak vagyunk melankolikus hangulatba kerülni, de emellett okozhatnak levertséget az év végi kimerültség, egy utolsó év végi munkahelyi hajtás, vagy a stressz. Egyesek, a tél közeledtével már felvértezve készülnek visszatérő hangulatingadozásaikra, míg mások csak legyintenek és egy trópusi kirándulás keretében enyhítenek fáradalmaikon.

A kurkuma igen divatos (gyógy)növény napjainkban, már-már csodaszerként emlegetik. Kiváló fűszerként a konyhában használhatjuk, elsősorban indiai ízvilágú ételek elkészítéséhez, ugyanakkor jótékony hatását kutatások igazolják az élet számos területén. De honnan ered és mi mindent tud ez az ízes-színes fűszer?

Sokan gondolják azt, hogy a rendszeres testmozgás, a sportos életmód a 20-30 évesek kiváltsága, illetve hogy bizonyos kor felett már nem érdemes belekezdni a sportolásba. A jó hír, hogy bármikor el lehet kezdeni, sőt, 45-50 év felett van csak igazán szükség az aktív életmódra!

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!