Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Talán már hallottál róla, talán még nem, de az alfa-liponsav az egyik legizgalmasabb vegyület, amit a természet kínál nekünk az egészségünk megőrzése érdekében.

Ebben a cikkben elmerülünk az echinacea világában és megismerkedünk azzal, hogy miként hat a szervezetünkre.

Ebben a cikkben arra a kérdésre keresünk választ, hogy vajon van-e összefüggés a várható élettartamunk és az alvási szokásaink között. Kísérj el ezen az izgalmas utazáson, ahol feltárjuk az alvás és a hosszú élet rejtélyeit!

Ebben a cikkben együtt felfedezzük a C-vitamin gazdag ételeket és tippeket adunk arra, hogyan használjuk ki azok jótékony hatásait az ősz folyamán.

Sokan már hallottak a csalánlevél jótékony hatásairól, és talán te is próbáltad már a csalános teát vagy a salátádba raktál belőle. De hányszor gondoltál arra, hogy a növény gyökere is éppoly fontos lehet a szervezetünk számára? Nem annyira ismert, de a népi gyógyászatban és a hagyományos orvoslásban régóta használják különféle egészségügyi előnyei miatt.

Mindenki találkozott már életében legalább egyszer csalánnal - legtöbben úgy ismerjük, mint az a növény, ami "megcsíp", ha hozzáérünk. De tudtátok-e, hogy ezen kis csípések mögött sokkal több rejlik, mint gondolnánk? A csalán nem csak egy bosszantó növény, hanem egy igazi kincsesbánya, ha egészségünkről van szó.

Hogyan is hat pontosan a cink a tesztoszteron szintre? Erre a kérdésre fogunk választ adni ebben a cikkben, melyben bemutatjuk a legfrissebb kutatások eredményeit és azt, hogy miként járul hozzá a cink a férfiak egészségéhez. Tarts velünk!

Ebben a cikkben mélyebben elmerülünk a mezei zsurló lenyűgöző tulajdonságaiban, felfedezzük, hogyan támogathatja a testünk egészségét.

Most elmerülünk a D-vitamin és a hormonrendszer közötti kapcsolatban, és megismerjük, hogy ez a napfényből származó csodálatos vitamin hogyan járul hozzá a hormonjaink harmóniájához és az általános jólétünkhöz.

Biztosan hallottál már arról a trendről, amikor az emberek hideg vízzel zuhanyoznak, mintha csak egy jégkorszakos kihívás lenne, nem igaz? Talán az első gondolatod az volt, hogy „Ki az, aki önszántából választja ezt?” vagy „Ez biztosan csak egy divatos hóbort.” Nos, a hideg vizes zuhanyozásnak sokkal több hozadéka van, mint gondolnánk, és nem csak a modern korszak újítása.

Ebben a cikkben arról lesz szó, hogy milyen hatással van ránk a délutáni szunyókálás, és milyen előnyöket vagy hátrányokat hordoz magában ez a rövid pihenés.

Valószínűleg már hallottál a bórról, talán a kémiatan órákon vagy a táplálékkiegészítők címkéin. De vajon tudtad, hogy ez az elem mennyire fontos a szervezeted számára? Érdekes módon sokan nem tudják, milyen elengedhetetlen szerepet tölt be a bór az emberi egészségben, pedig a természetben számos helyen megtalálható.

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!