Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Hogyan kezeld hormonrendszered természetesen?

2022.11.14 08:00

ASHWAGANDHA+SHILAJIT+GINZENG?

Az ősi ayurvédikus gyógyászatban rendszerint használták ezt a 3 fantasztikus gyógynövényt együtt!

Immunerősítő, energizáló, stresszcsökkentő tulajdonságai mellett, kiemelkedő hatással bír, mind a férfi mind a női hormonrendszerre!

Hogyan kezeld hormonrendszered természetesen?

1.

Hormonrendszer javítása FÉRFIAK esetében

Mind a 3 gyógynövény kiemelkedő tulajdonságokkal bír a hormonrendszer javítására!

Az ASHWAGANDHA 30%-al csökkenti a kortizol szintet, azoknál a személyeknél, akiknél az magas, a kortizol pedig a tesztoszteron egyik ellenlábasa. Továbbá ez a gyógynövény növeli az agyalapi mirigy luteonizáló hormonjának a termelését, ami stimulálja a herékben a lédig sejteket, ezáltal növelve a tesztoszteronszintet, tehát javíthatja a termékenységet! De nem csak a férfiaknál hatásos.

A SHILAJIT közvetlenül a heréket teszi egészségesebbé, méghozzá úgy, hogy segíti a légid sejtek számának növelését, illetve azok érzékenységi receptorait. Mivel javítja a herék egészségét, így megnöveli a tesztoszteronszintet, ezt a magas antioxidáns hatásának köszönhetjük.

A GINZENG képes fokozni a szexuális izgalmat és ezáltal elősegíti a férfiaknál jelentkező merevedési zavarok kezelését. Ezt, olyan módon teszi, hogy képes befolyásolni az erekcióért felelős szövetek értágulását és relaxációját.

2.

Hormonháztartás javítása NŐK esetében

A női szervezetben az ASHWAGANDHA a luteonizáló hormon segítségével stimulálja a petefészkeket, ezáltal fokozva a progeszteron termelését. Alacsony libidó és endometriózis kezelésére szokták alkalmazni.

A SHILAJIT javítja a női reprodukciós szervek többek között a petefészkek egészségét, emiatt a női hormonrendszer helyreállítására szokták alkalmazni.

Nők esetében a GINZENG javítja a menopauza tüneteit, illetve növeli a szexuális vágyat a menopauza utáni időszakban.

Ha érdekel egy gyógynövényes készítmény, ami ASHWAGANDHÁT, SHILAJITOT és GINZENGET is tartalmaz KATTINTS IDE!