Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Alvászavar, depresszió, stressz

A stressz nagyon sokféleképpen tudja befolyásolni életünket! Számtalan negatív egészségügyi hatása is lehet.

A stressz alapvető esetben egy rövid ideig tartó állapot, ami megszűnik, ha a stresszhelyzet véget ér. Ez a rövid ideig fennálló stresszes állapot nem okoz maradandó egészségügyi károkat. Ezzel szemben a tartós stressz már sokkal nagyobb problémát jelenthet.

A mai rohanó világban egyre több ember él állandó stresszben. Ez a folytonosan fennálló állapot pedig egész életünkre kihathat. Az állandó stressz kihat munkánkra, állandó feszült és ingerlékeny állapotot okoz. Ez pedig alvászavarhoz és krónikus fáradtsághoz vezethet. Ez a folyamat pedig egy stresszspirált alakít ki: amikor a stressz újabb stresszt generál.

A stressz pedig hatással van egész szervezetünkre. És sok szervünk működésére kihathat.

De szerencsére a stressz és a stressz okozta alvászavarok kezelhetőek természetes úton, gyógynövények segítségével!


Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért egyedülálló módon termékeinkre 60 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem érzékelsz változást az állapotodban, a termék árát szó nélkül visszatérítjük.

13termék
 

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Deko-Impex Kft, mint a Herba-D termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!