Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Blog

Agyfényezés? Természetesen!

2022.06.30 08:00

Úgy érzed nem csak fizikailag, de idegrendszered is kikészült?

Nos, erre van pár fantasztikus megoldás!

Ráadásul természetes gyógynövények formájában!

Agyfényezés? Természetesen!

Úgy érzed nem tudsz rendesen odafigyelni mindennapi tennivalóidra? Nem megy a koncentrálás se annyira? Szétszórtnak, feledékenynek érzed magad? Sokat hibázol pedig ez egyáltalán nem vall rád?

Nos, ezen a problémán a gyógynövények segíthetnek!

Most következzen a 3 leghatékonyabb gyógynövény ha agyfényezérsről van szó!

1. RÓZSAGYÖKÉR

A rózsagyökeret már az 1700-as évektől ismerik és használják. Több nép is felismerte az évszázadok során a rózsagyökér hatékonyságát! A vikingek erőnlétük fenntartására használták. A görögök egyik legfontosabb gyógynövénye volt. De az orosz és német népi gyógyászat is fontos szerepet tulajdonított a rózsagyökérnek.

Még egy olyan legenda is keringett körülötte, hogy aki naponta fogyaszt rózsagyökeret, az megéli a 100.-ik születésnapját. És ez nem is áll olyan messze a valóságtól, hiszen a rózsagyökér több, mint 140 hatóanyagot tartalmaz.

De lássuk, vajon milyen hatással bír szervezetünkre?

 • Pajzsként védi a szervezetet a depresszió és a stressz káros hatásaival szemben.
 • Alvászavarok és nyugtalanság kezelésére is alkalmazzák.
 • Hozzájárul a koncentráció és az emlékezet javításához.
 • Támogatja a vérkeringést.
 • Elősegíti a koleszterin és vércukor egészséges szinten tartását.
 • Hozzájárul a sejtek megfelelő oxigénáramlásához és az állóképesség növeléséhez.
 • Immunrendszer erősítő tulajdonságokkal is rendelkezik.

De talán a legkülönlegesebb hatása adaptogén tulajdonságában rejlik.

Ez mit is jelent?

Nagyon kevés olyan gyógynövény található meg a természetben, ami adaptogén tulajdonságokkal rendelkezik. De a rózsagyökér egyike ezeknek.

Az adaptogén gyógynövények pontosan ott támogatják a szervezetet ahol annak arra szüksége van. Viszont ahol nincs szükség, ott nem avatkoznak bele a szervezet természetes folyamataiba.

Másik fontos érv, ami a rózsagyökér mellett szól: nincs ismert mellékhatása.

2. SÜNGOMBA

Tudtad, hogy a hagyományos kínai orvoslás már több, mint 3000 éve használja a gyógygombákat gyógyító és prevenciós céllal is?

A gombákban található értékes hatóanyagokat napjainkban természetes antibiotikumok előállítására használják!

Miért olyan különleges ez a gyógygomba?

A Süngomba olyan anyagokat tartalmaz, amelyek jótékony hatással bírnak az egész szervezetre, kifejezetten az agyműködésre!

Ez az egyetlen gyógygomba, ami nem csak 1, hanem 2 idegi növekedési faktorral rendelkezik!

A süngomba, olyan vegyületeket tartalmaz, amik nem csak, hogy serkenthetik az agysejtek növekedését, de meg is védhetik azokat a demencia ellen! Egy 3 hónapig tartó vizsgálat keretein belül bizonyították, hogy képes javítani az agy működését!

A süngomba segítheti a felépülést az idegrendszeri sérülések után. Kutatások bizonyították, hogy az agyat vagy gerincvelőt érő sérülésekből segíthet minél rövidebb idő alatt felépülni. Ennek oka, hogy serkenti az idegsejtek növekedését.

Továbbá a depresszió ellen is egy természetes segítséget nyújthat. A depresszió kialakulásában nagy szerepet játszik a szervezetben kialakult gyulladás. A süngomba gyulladáscsökkentő hatással bír, ami segíthet enyhíteni a szorongás vagy a depresszió tüneteit.

3. BAKOPA

A Bakopát már az ősi ayurvédikus orvoslásban is használták, elsősorban azért, hogy egy teljes mértékben tiszta tudatállapotot érjenek el!

De nem csak az ayurvéda ismerte fel hatékonyságát. A sámánok is ezt a gyógynövényt használták, hogy észben tudják tartani a hosszú történeteket.

Éppen ezek miatt kezdték el kutatni a Bakopa szervezetre gyakorolt hatásait. És hát kiderült, hogy rendkívül sok jótékony hatással bír!

De mik is ezek?

 • Védi az agyban száguldozó neuronokat éppen ezért öregedés gátló hatása van.
 • Lassítja a kognitív folyamatok romlását időskorban, sőt még a tanulást is segíti! – Ennek oka, hogy a bakopa félig antioxidáns félig pedig neuroprotektáns hatással rendelkezik.

Emiatt a tulajdonsága miatt időseknek a memória romlása ellen érdemes szedni. Fiataloknak pedig elsősorban tanuláshoz ajánlott, hogy minél több mindenre emlékezzenek az órán leadott anyagból!

 • Elősegíti, hogy könnyebben és gyorsabban emlékezzünk vissza, akár rég szóba sem hozott témákra.
 • Enyhíti a szorongást! – Szorongásgátló tulajdonságai miatt képes enyhíteni a stresszt és javíthatja az alvási zavarokat is!
 • Segíthet kezelni az asztmát, epilepsziát és a fekélyeket is.
 • Hozzájárul az egészséges emésztés kialakításához! – Enyhíti a puffadást.

A bakopa szedése teljes mértékben biztonságos, hiszen ez egy természetes gyógynövény. Nem hiába használják már hosszú évek óta!

Támogasd idegrendszered egészségét természetes gyógynövényekkel!

KATTINTS IDE ha emlékezni szeretnél még a legapróbb részletekre is!

 

 

Elégedettségi garancia

60 napos pénzvisszafizetési garancia minden termékre!

Ingyenes szállítás

Minden 10.490 Ft feletti rendelés esetén!