Info vonal

Info vonal:

+36-20/421-4242

Natur-L Patkónyelv gomba
Natur-L Patkónyelv gomba
5 790 Ft
ÚJ

Natur-L Patkónyelv gomba

Felhasználás, Tárolás
Felhasználási javaslat: Vegyen be naponta 1 kapszulát étkezés közben.
Rágás nélkül folyadékkal egészben nyelje le.
Szobahőmérsékleten, napfénytől védve, gyermekek elől elzárva tárolandó.

Érdekel mit mondanak róla mások?

Megnézem a véleményeket!

Legyél te is törzsvásárlónk!

A Patkónyelv gomba a rákellen folytatott küzdelem egyik legfontosabb természetes gyógymódjai közé tartozik. Sőt mi több a Patkónyelv gomba további 38 olyan értékes hatóanyagot tartalmaz, amelyek egészségvédő hatással bírnak.

Vásárold meg most szuper áron Natur-L Patkónyelv gomba termékünket és válogass további termékeink közül a kedvezőbb árakért! Azonnal, valós magyarországi készletről szállítunk, ráadásul mindössze 9.990 forinttól ingyenesen! Ha most leadod rendelésed, akár még a mai napon átadjuk a futárszolgálatnak és 1 munkanapon belül meg is kaphatod!

5 790 Ft
  • 60 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, ha a termékünk nem válik be.

Pontosan annyi hatóanyagot tartalmaz, amennyire a szervezetednek szüksége van.

Magyar tulajdon, magyar fejlesztés és magyar gyártás, minden hatósági engedéllyel rendelkezünk.

  • Törzsvásárlóként egyre nagyobb kedvezménnyel vásárolhatsz.
Natur-L Patkónyelv gomba leírása

A Patkónyelv gomba a hagyományos kínai orvoslás egyik legkiemelkedőbb elemének számít. A patkónyelv gomba nevét formájáról kapta, és egy rendkívül ritka éppen ezért ez az egyik legdrágább gyógygombák közé tartozik.

Olyan poliszacharid-fehérjéket tartalmaz, amelyek támogatják az immunvédekezést, mivel közvetlenül serkentik az immunsejtek működését.

Májvédő, vírusellenes, baktériumellenes, fájdalomcsillapító, gyulladásgátló, allergiás tüneteket és ízületi gyulladást enyhítő hatással bír.

Közvetlen vércukorcsökkentő hatása ugyan nincs, de olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek védik a sejteket a magas vércukorszint okozta károsodásoktól.

Magas antioxidáns tartalmának köszönhetően támogatja a szervezet oxidatív stressz elleni védekezését és csökkenti a sejtmutációk (rákos megbetegedések) kialakulásának gyakoriságát is.

A patkónyelv gomba az egyik leghatásosabb természetes rákellenes gyógymódok közé sorolható. A világ legkiemelkedőbb rákkutató intézete a Memorial Sloan Kettering Cancer Center (New York) vizsgálta a patkónyelv gomba tumor ellenes hatásait. Kutatásuk során a patkónyelv gomba szedésével összefüggésbe hozták a spontán tumor regressziót. Arról számoltak be, hogy a gomba egy összetett tumor ellenes hatással bír, ugyanis a tumor sejteket „öngyilkosságra kényszeríti”. Ennek oka, hogy a patkónyelv gomba gátolja a tumor sejtek vérellátását, így megakadályozva azok terjedését. Továbbá fokozzák az immunsejtek tumor ellenes aktivitását is. Tumorzsugorodást elsősorban prosztata-, tüdő-, fej- és májtumorok esetében figyeltek meg.

Egyéb laboratóriumi és állatkísérletek során idegrendszeri, szájüregi és bőr ráksejtek visszahúzódásáról számoltak be.

 

 

 

 

Tudományos referenciák:

Sliva D. Medicinal mushroom Phellinus linteus asan alternative cancer therapy. Exp Ther Med.2010;1:407–411.

Ikekawa T, Nakanish M, Uehara N, et al.Antitumor action of some basidiomycetes, espe-cially Phellinus linteus. Japanese J Cancer Res.1968;59:155–157.

Kim BC, Jeon WK, Hong HY, et al. The anti-inflammatory activity of Phellinus linteus (Berk. &M.A. Curt.) is mediated through the PKCdelta/Nrf2/ARE signaling to up-regulation of heme oxy-genase-1. J Ethnopharmacol. 2007;113:240–247

Kim HM, Han SB, Oh GT, et al. Stimulation ofhumoral and cell mediated immunity by polysac-charide from mushroom Phellinus linteus. Inter JImmunopharmacol. 1996;18:295–303

Lee IK, Han MS, Lee MS, et al. Styrylpyrones fromthe medicinal fungus Phellinus baumii and theirantioxidant properties. Bioorg Med Chem Lett.2010;20:5459–5461

Hur JM, Yang CH, Han SH, et al. Antibacterialeffect of Phellinus linteus against methicillin-resist-ant Staphylococcus aureus. Fitoterapia. 2004;75:603–605.

Konno S, Chu K, Feuer N, et al. Potent anticancereffects of bioactive mushroom extracts (Phellinuslinteus) on a variety of human cancer cells. J ClinMed Res. 2015;7:76–82

Lee WY, Hsu KF, Chiang TA, et al. Phellinus lin-teus extract induces autophagy and synergizes with5-fluorouracil to inhibit breast cancer cell growth.Nutr Cancer. 2015;67:275–284

Feng H, Zhang S, Wan JMF, et al. Polysaccharidesextracted from Phellinus linteus ameliorate high-fathigh-fructose diet induced insulin resistance inmice. Carbohydr Polym. 2018;200:144–153.

Kim HM, Kang JS, Kim JY, et al. Evaluation ofantidiabetic activity of polysaccharide isolatedfrom Phellinus linteus in non-obese diabeticmouse. Int Immunopharmacol. 2010;10:72–78

Han SB, Lee CW, Jeon YJ, et al. The inhibitoryeffect of polysaccharides isolated from Phellinuslinteus on tumor growth and metastasis.Immunopharmacology. 1999;41:157–164.

 

60 napos pénzvisszafizetési garancia

Mi a Herba-D-nél, a legtisztább alapanyagokat használjuk termékeinkhez és minden technológiát bevetünk, hogy a legmagasabb hatóanyagot préseljük bele a készítményeinkbe. Magyar vállalkozás vagyunk és tiszta szívvel állunk fogyasztóink szolgálatára. Éppen ezért termékeinkre 60 napos pénz visszafizetési garanciát vállalunk! Ha az utasításokat betartva két hónap elteltével sem érzékelsz változást az állapotodban, a termék árát szó nélkül visszatérítjük.

Adatok
100% Vegán
100% Vegán
Tömeg
56 g/db
Összetevők, hatóanyagok

Natur-L Patkónyelv gomba

60 db kapszula

 

Összetevők:Patkónyelv gomba (phellinus linteus) kivonat 30% poliszacharid tartalommal, HPMC (kapszula anyaga), inulin. 

Hatóanyag 1 kapszulában:

  • Patkónyelv gomba kivonat (15-18:1) 333 mg
  • ebből poliszacharid tartalom 100 mg
  • Inulin (prebiotikum) 100 mg


Egy kapszulában lévő 333 mg patkónyelv gomba-kivonat megfelel 5994 mg szárított gomba őrleménynek.

 

Nyilatkozat

A Natur-L termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Natur-L Magyarország Kft, mint a Natur-L termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait.


Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére.

Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Natur-L termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták.

Vélemények
Legyél Te az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Jogi nyilatkozat

A Herba-D termékcsalád egészségmegőrzést támogató étrend-kiegészítői nem gyógyszerek, hanem olyan a hagyományos étrend kiegészítésére szolgáló élelmiszerek, amelyek koncentráltan tartalmazzák a tápanyagokat és egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. A 37/2004 (IV. 26.) EU-s rendeletben foglaltak szerint az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek és a szervezet működési zavarainak gyógyítására, kezelésére, megelőzésére. Fogyasztásuk nem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és a gyógyszeres kezelést. A Deko-Impex Kft, mint a Herba-D termékcsalád tulajdonosa valamennyi kommunikációs felületén tiszteletben tartja a fenti rendeletben foglaltakat, valamint a Gazdasági Versenyhivatal előírásait. Termékeink hatóanyagairól megosztott írásaink a legújabb, szakirodalmi források áttanulmányozása nyomán születnek, kizárólag olvasóink általános, magas szintű ismeretterjesztését kívánják szolgálni az összetevőkkel kapcsolatban. Az információk nem értelmezhetők orvosi tanácsként személyes problémákra, és nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ezek a szövegek nem eladásösztönző célból készülnek és nem ösztönöznek a termékeink megvásárlására és nem értelmezhetőek orvosi tanácsként, nem kívánnak javaslatok lenni konkrét tünetek kezelésére. Ha vásárlóink ismételt vásárlásaikkal megtisztelnek bennünket, az csakis azért történjék, mert a Herba-D termékek jótékony hatásait maguk tapasztalták. Ezért teszünk meg mindent nap mint nap.